Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις – δελτία τύπου

Εορτασμός της Κυριακής του τυφλού από το σύλλογό μας (21 Μαϊου 2017).

Ο σύλλογός μας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σε κοινό εκκλησιασμό, κατά την Κυριακή του τυφλού, 21 Μαϊου 2017. Θα βρεθούμε, συν Θεώ, στον ιστορικό Ιερό Ναό του ΚΕΑΤ (του ΚΕΝΤΡΟΥ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εορτασμός της Κυριακής του τυφλού από το σύλλογό μας (21 Μαϊου 2017).

Χανιά: Απίστευτη αντίδραση συμπολίτη μας που βρήκε αυτοκίνητο με το κλειδί στην πόρτα!

Κατεβαίνοντας λοιπόν για ποτό το βράδυ της Πέμπτης 04/05/2017, ο Στέφανος, πάρκαρε το αυτοκίνητό του κοντά στην Πλατεία Δικαστηρίων των Χανίων, το κλείδωσε και…

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χανιά: Απίστευτη αντίδραση συμπολίτη μας που βρήκε αυτοκίνητο με το κλειδί στην πόρτα!

Η εκατοστή ογδοηκοστή-έκτη προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου μας.

Ο σύλλογός μας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκατοστή ογδοηκοστή-έκτη ημερησία προσκυνηματική εκδρομή του σωματείου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, το Σάββατο 06 Μαϊου του 2017, στην Ιερά Μονή

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η εκατοστή ογδοηκοστή-έκτη προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου μας.

Πανήγυρης της Υπεραγίας Θεοτόκου της Χρυσαφιτίσσης, στον Ι. Ν. Χρυσοσπηλαιωτίσσης Αθηνών (photo).

Την Δευτέρα μετά την Κυριακή του Θωμά (24 Απριλίου για το 2017), τελείται η σύναξις προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου, της επονομαζόμενης Χρυσαφιτίσσης. Η Θαυματουργός αυτή Εικόνα της

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Άρθρα, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πανήγυρης της Υπεραγίας Θεοτόκου της Χρυσαφιτίσσης, στον Ι. Ν. Χρυσοσπηλαιωτίσσης Αθηνών (photo).

Πρόσκληση των μελλών του συλλόγου μας στις Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής της Ορθόδοξης Πορείας για το 2017.

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας προσκαλεί όλα τα τακτικά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του σωματείου μας, να συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου καθώς και Εξελεγκτικής επιτροπής του σωματίου μας.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πρόσκληση των μελλών του συλλόγου μας στις Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής της Ορθόδοξης Πορείας για το 2017.

Το εκατοστό εξηκοστό-τέταρτο τεύχος του περιοδικού μας Ορθόδοξη Πορεία (κείμενα και αρχεία ήχου, mp3).

Κυκλοφορείται ήδη το 164-ο τεύχος του ηχητικού περιοδικού μας, ορθόδοξη πορεία, το οποίον αφορά στην περίοδο Μαρτίου – Απριλίου του 2017. Σ’ αυτό το τεύχος μπορείτε να ακούσετε ή και να διαβάσετε τα εξής

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εκατοστό εξηκοστό-τέταρτο τεύχος του περιοδικού μας Ορθόδοξη Πορεία (κείμενα και αρχεία ήχου, mp3).

Θερινή ώρα.

Θυμηθείτε την αλλάγή της ώρας. Η θερινή ώρα για την Ελλάδα και όχι μόνον…

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θερινή ώρα.

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Βασίλη Κριτσιμά.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  Τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρα 7:00 το απόγευμα, θα παρουσιασθεί η ποιητική συλλογή του Δικηγόρου Βασίλη Κριτσιμά, με τίτλο:

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Βασίλη Κριτσιμά.

Φωτογραφικό υλικό από την Β’ στάση των Χαιρετισμών στον Ι. Ν. Χρυσοσπηλαιωτίσσης Αθηνών.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου του 2017, Παρασκευή της Β. εβδομάδος των νηστειών, ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, π. Ιερώνυμος ο Β’, τέλεσε την Δευτέρα στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φωτογραφικό υλικό από την Β’ στάση των Χαιρετισμών στον Ι. Ν. Χρυσοσπηλαιωτίσσης Αθηνών.

Η εκατοστή ογδοηκοστή-τετάρτη προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου μας.

Ο σύλλογός μας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκατοστή ογδοηκοστή-τετάρτη ημιημερησία προσκυνηματική εκδρομή του σωματείου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, την Παρασκευή, 10 Μαρτίου του 2017, στην Ιερά Μονή

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η εκατοστή ογδοηκοστή-τετάρτη προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου μας.