Μετάδοση της Β’ στάσεως των Χαιρετισμών στο orp.gr, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Αγαπητοί επισκέπτες του orp.gr!

Στα πλαίσια των διαδικτυακών αναμεταδόσεων των Ιερών Ακολουθιών από τον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χρυσοσπηλαιωτίσσης Αθηνών, ακούστε την Παρασκευή 10 Μαρτίου του 2017, από το orp.gr, στις 19,00 ώρα Ελλάδος, την δεύτερη Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεότοκο, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, π. Ιερωνύμου του Β’.

Για την σωστή λειτουργία – λήψη της αναμεταδόσεως, θα πρέπει να έχετε πάντα ενεργοποιημένο και αναβαθμισμένο το
ADOBE FLASH PLAYER !

Σκοπός μας είναι η, κατά το δυνατόν, εντονότερη σχέση των επισκεπτών του ιστοχώρου μας με την Ορθόδοξη Λατρεία και η παρουσίαση στο ακροαματικό διαδικτυακό κοινό της ζώσης λατρευτικής Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Η Λατρεία μας άλλωστε, ήταν ανέκαθεν ένας απλός και εύληπτος τρόπος με τον οποίο η Ορθοδοξία προσέγγιζε τον κόσμο.

Ας σημειωθεί πάντως, πως η απλή ακρόαση των Ιερών Ακολουθιών δεν υποκαθιστά την φυσική μας παρουσία στους Ιερούς μας Ναούς.

Ζητούμε πάντως συγνώμη εκ των προτέρων για τα τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν κατά την αναμετάδοση αυτή. Ελπίζουμε δε, πως με την άοκνη εργασία και επαγρύπνηση των συνεργατών μας, θα μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον εφημέριο και το Εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Χρυσοσπηλαιωτίσσης των Αθηνών, για την παροχή της άδειας της αναμεταδόσεως που μας παρέσχον.

Ελπίζουμε πως, συν Θεώ, και αυτό μας το εγχείρημα θα αποβεί προς Δόξαν Θεού και ωφέλιμο για όλους μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.