Για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.

Αγαπητοί επισκέπτες του orp.gr!

Θέλοντας να συμβάλουμε ενεργά στην καλύτερη – πνευματικότερη συμμετοχή μας στην ερχομένη εορτή των Χριστουγέννων, σκεφθήκαμε, να προετοιμάσουμε μια «ραδιοφωνική» εκπομπή, στην οποία, γνωστός κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής των Αθηνών, θα απαντήσει σε «καυτά» ερωτήματα που αφορούν την Μεγάλη αυτή Εορτή της Γεννήσεως του Κυρίου μας.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της προετοιμασίας, θα θέλαμε και γι’ αυτό ζητούμε, και την δική σας συμβολή. Θα θέλαμε δηλαδή να μας υποβάλετε ερωτήσεις τις οποίες θα προσπαθήσει να απαντήσει (στο μέτρο του δυνατού) βεβαίως, ο προσκεκλημένος συνομιλητής μας. Σας παρακαλούμε λοιπόν, να μας στείλετε στο
info@orp.gr – το email της ιστοσελίδος μας
ερωτήσεις σχετικές με την εορτή των Χριστουγέννων, προκειμένου να τις υποβάλουμε στον Ιερέα που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Οι ερωτήσεις αυτές, καλόν θα ήταν να μας αποσταλούν μέχρι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, ώστε να ομαδοποιηθούν και ακολούθως να υποβληθούν στον φιλοξενούμενό μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα, την ώρα και τα λοιπά στοιχεία της εν λόγω εκπομπής, θα ανακοινωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς θα πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Η συντακτική ομάδα του orp.gr

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.