Χριστουγεννιάτικη εορταγορά και επίκαιρη ομιλία στα γραφεία του συλλόγου μας, το τριήμερο 14 έως και 16 Δεκεμβρίου 2018.

Ο σύλλογός μας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην επίκαιρη – εορταστική εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, στα γραφεία μας (Πανεπιστημίου 56, Μέγαρον Ερμής, τρίτος όροφος, γραφείο 2), την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 6 το απόγευμα.

Κατα’ αυτήν θα μιλήσει ο καθηγητής διατροφολογίας Γεώργιος Καραολάνης, με θέμα υγιεινή διατροφή και νηστεία. Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί, συν Θεώ, «ζωντανά» και από το ραδιόφωνο του συλλόγου μας, μέσω του orp.gr.

Η είσοδος είναι, ασφαλώς, ελεύθερη.

Παράλληλα, στο χώρο των γραφείων μας θα διοργανωθεί Χριστουγεννιάτικη εορταγορά – bazaar, η οποία θα είναι «ανοικτή» την Παρασκευή και το Σάββατο 14 και 15 Δεκεμβρίου (από τις 11 το πρωί, μέχρι της 6 το απόγευμα), ενώ την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου (από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ).

Οι σκοποί και των δύο αυτών εκδηλώσεών μας είναι, νομίζουμε, προφανείς: Η μεν ομιλία αποβλέπει στην πνευματική μας καλλιέργεια με την ευκαιρία της ερχομένης μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, ενώ η εορταγορά αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση και του σωματείου μας, καθώς και δυσπραγούντων συνανθρώπων μας.

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Παπαχρήστος

Η Γεν. Γραμματεύς Νικητούλα Κακουδάκη

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.