Μετεγκατάσταση του συλλόγου μας, της Ορθόδοξης Πορείας στα νέα της γραφεία.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο σύλλογός μας, από την Δευτέρα23 Μαρτίου 2015, Χάρητι Θεού, έχει μεταφερθεί στα νέα, ιδιόκτητα γραφεία του, επί της οδού Πανεπιστημίου 56, τρίτος όροφος, γραφείο 2 (Μέγαρο Ερμής). Βεβαίως, ευχαριστούμε πάλι και πάλι τον Κύριό μας για την εξέλιξη αυτή, αφού ξεπεράστηκανπολλά ανυπέρβλητα εμπόδια, τα οποία πριν από λίγο καιρό φάνταζανπελώρια!

Θα πρέπει όμως να παραδεχθούμε πως δεν μπορέσαμε να διαμορφώσουμε τις νέες μας εγκαταστάσεις όπως αρχικώς υπολογίζαμε, και σας εκθέσαμε άλλωστε και από το orp.gr, με την ανάρτησή μας

Αίτημα οικονομικής συνδρομής για την επισκευή των νεοαποκτηθέντων γραφείων μας – τα οικονομικά του συλλόγου μας.

Αιτία ασφαλώς αυτής της μη πραγματοποιηθείσης επιθυμίας μας είναι η από καιρό σοβούσα οικονομική κρίση στην Ελλάδα μας. Δεν αποθαρρυνόμαστε όμως, και γι’ αυτό, δεν εγκαταλείπουμε τα σχέδιά μας αυτά. Ελπίζουμε πως στο μέλλον, αν ο Θεός θελήσει, θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην κατασκευή ιδιόκτητου studio ηχογραφήσεων των βιβλίων μας, εντός των γραφείων μας, καθώς και στον καλύτερο εξοπλισμό των εγκαταστάσεών μας. Γι’ αυτό εξάλλου εξακολουθεί να ισχύει το αίτημα της εθελοντικής οικονομικής συνδρομής οιουδήποτε θέλει και μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές μας αυτές.

Συνεπώς η νέα μας διεύθυνση είναι:

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πανεπιστημίου 56, Τ.Κ. 10678, Αθήναι, Ελλάς.
Τηλέφωνα, 210-3305211 (λειτουργεί και ο αυτόματος τηλεφωνητής με τις εκάστοτε ανακοινώσεις μας), 210-3305212.
Fax 210-3305212.

Πάντως, ζητούμε την κατανόησή σας για λίγο χρονικό διάστημα, επειδή τα νέα γραφεία μας δεν θα είναι επισκέψιμα για το κοινό, μέχρι να τακτοποιηθούμε και να εγκατασταθούμε πλήρως στους νέους μας χώρους.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου, Ιστορικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.