Τελωνικό φρόνημα – ηχογραφημένη ομιλία του Αρχιμ. π. Λαυρεντίου Καρανάσιου (αρχείο ήχου, mp3).

Ακολούθως σας παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Αρχιμ. π. Λαυρεντίου Καρανάσιου, με θέμα: τελωνικό φρόνημα. Η ομιλία αυτή «έγινε» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής ενώσεως Αγρινίου. Ευχαριστούμε θερμά των ραδιοσταθμό της εν λόγω Ι. Μητροπόλεως, για την ολοπρόθυμη παραχώρηση της ηχογραφήσεως.

Τελωνικό φρόνημα – ηχογραφημένη ομιλία του Αρχιμ. π. Λαυρεντίου Καρανάσιου.mp3

Παράβαλε και:
Κυριακή ΙΣΤ. Λουκά, του τελώνου και του φαρισαίου: η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., ομιλία Αγίου Ανδρέου Κρήτης, υμνολογική εκλογή.
Κυριακή ΛΓ. του τελώνου και του φαρισαίου: το Αποστολικόν Ανάγνωσμα της Θ. Λ., διάλεξε, Λόγος του αειμνήστου Μητροπ. Νικαίας Γεωργίου Παυλίδου.
Κυριακή του Τελώνου και του φαρισαίου – ομιλία του Οσίου Πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κρημαίας.
Φαρισαική Προσευχή και προσευχή Μετανοίας – ηχογραφημένη ομιλία του καθηγητού της Θεολογ. σχολής του Πανεπ. Αθηνών Γεωργίου Φίλια (Αρχείο ήχου, mp3).
Ομιλία εις την κατά τον Τελώνην και τον Φαρισαίον του Κυρίου παραβολήν – Αγ. Γρηγορίου του Παλαμά.
Ο Μυστικός Διάλογος του ανθρώπου με τον Θεό – ηχογραφημένη ομιλία του Αρχιμ. Π. Χριστοφόρου Μυτιλήνη (αρχείο ήχου, mp3).
Του Οσίου πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου – ομιλία Η’ εις την Β’ Τιμ., (Κεφ. Γ, 1 – 15), «Συ δε παρηκολούθηκάς μου τη διδασκαλία»….
Κυριακαί των Απόκρεω – Μακαριστού Ιωάννου Φουντούλη, Καθηγητού του Α.Π.
Κυριακή του τελώνου και του φαρισαίου (videos).
Κυριακή ΙΣΤ. Λουκά, του τελώνου και του φαρισαίου: Πως να προσευχόμαστε – Μητροπ. Νέας Σμύρνης Συμεών.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.