Φαρισαική Προσευχή και προσευχή Μετανοίας – ηχογραφημένη ομιλία του καθηγητού της Θεολογ. σχολής του Πανεπ. Αθηνών Γεωργίου Φίλια (Αρχείο ήχου, mp3).

Ακολούθως παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία του καθηγητού της Θεολογικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Φίλια, καθώς και την συζήτηση που επακολούθησε, η οποίες «δόθηκαν» στα πλαίσια του σεμιναρίου Ορθοδόξου πίστεως – του σεμιναρίου οικοδομής στην Ορθοδοξία. Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού της Αγ. Παρασκευής (οδός Αποστόλου Παύλου 10), του ομωνύμου Δήμου της Αττικής.

Φαρισαική Προσευχή και προσευχή Μετανοίας – ηχογραφημένη ομιλία του καθηγητού της Θεολογικής σχολής του Πανεπ. Αθηνών, Γεωργίου Φίλια.mp3

Παράβαλε και:
Κυριακή ΙΣΤ. Λουκά, του τελώνου και του φαρισαίου – η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., ομιλία Αγίου Ανδρέου Κρήτης, υμνολογική εκλογή.
Κυριακή ΛΓ. του τελώνου και του φαρισαίου – το Αποστολικόν Ανάγνωσμα της Θ. Λ., διάλεξε, Λόγος του αειμνήστου Μητροπ. Νικαίας Γεωργίου Παυλίδου.
Κυριακή του Τελώνου και του φαρισαίου – ομιλία του Οσίου Πατρός ημών Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κρημαίας.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.