Ο ηθικός ξεπεσμός της Ευρωβουλής και των Ελλήνων Ευρωβουλευτών μας – Αναστασίου Μυρίλλα.

Πριν λίγες ημέρες (4/2/2014) ανακοινώθηκε πως πέρασε από την Ευρωβουλή ψήφισμα, υπέρ της επιβολής ως φυσιολογικής της νοοτροπίας και της ηθικής των ομοφυλοφίλων, στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τίτλο “Χάρτης πορείας της Ε.Ε. κατά της ομοφοβίας και των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου”.

Με βάση το ψήφισμα αυτό, η ομάδα των ΛΟΑΔΔ όπως λέγεται (δηλαδή λεσβιών, ομοφυλοφίλων, αμφιφυλοφίλων, διεμφυλικών (τρανσέξουαλ) και διαφυλικών), ξεχωρίζει από όλες τις άλλες ομάδες πολιτών και αποκτά ιδιαίτερα προνόμια. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει τα κράτη της ΕΕ να ενημερώσουν τους πολίτες με προγράμματα, εκδηλώσεις, ακόμα και με αλλαγές στη διδασκαλία σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, όπου θα προστεθούν στα σχολεία μαθήματα για την ομοφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά των ατόμων.

Επίσης θα πρέπει να νομοθετηθούν διατάξεις για την πάταξη της ομοφυλοφοβίας καθώς επίσης και να δείχνεται ο επιβεβλημένος σεβασμός σε παρελάσεις ομοφυλοφίλων, που τελευταία γίνονται και στη χώρα μας (gaypride και gayparade). Αυτά και πάρα πολλά άλλα αναφέρονται σ’ αυτό το επαίσχυντο και παναισχρό ψήφισμα, το οποίο, όποιος θέλει μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και να λάβει γνώση γι’ αυτό.

Δεν ξέρω πλέον, μετά από αυτό, σε τι διαφέρουμε από τα Σόδομα και τα Γόμορρα και ποιά θα είναι η τιμωρία που δικαίως μας περιμένει. Αυτό όμως που με πίκρανε (αν και δεν θα έπρεπε), ήταν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας Ευρωβουλευτής δεν το καταψήφισε. Όλοι ψήφισαν “υπέρ” και δυό τρεις απλά έλειπαν. …Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές…!!! Αυτοί στους οποίους ανατέθηκε η ύψιστη αποστολή να εκπροσωπούν την Ελλάδα μας στην Ε.Ε., έχοντας στους ώμους τους την βαριά και πολύτιμη παρακαταθήκη της μακραίωνης και γεμάτης ιδανικά, αξίες και πίστη Ιστορίας και Παράδοσής μας, με ελαφρά τη καρδία ψήφισαν “υπέρ”!!!

Δεν ξέρω τι έκαναν ή τι ψήφισαν οι Ευρωβουλευτές των άλλων χωρών, είναι άλλωστε γνωστό σε όλους το πόσο … προοδευτικοί είναι οι Ευρωπαίοι συμπολίτες μας. Όμως, οι δικοί μας Ευρωβουλευτές θα έπρεπε να παρευρίσκονταν όλοι και να φώναζαν ένα δυνατό ΟΧΙ. Όταν βλέπουν οι γύρω, αυτόν που εκπροσωπεί μία χώρα, η οποία πρωτοστατεί (τουλάχιστον μέχρι πρότινος) στην ηθική, στις αξίες και στην Χριστιανική πίστη, να ψηφίζει ένα τέτοιο αισχρό ψήφισμα με όλες αυτές τις ανήθικες προτάσεις για το μέλλον των παιδιών μας, τότε δικαίως καταφρονούν και αυτούς αλλά και αυτό που εκπροσωπούν αυτοί οι ανάξιοι. Πραγματικά, μετά από αυτό, αισθάνομαι την ανάγκη, μέσα από την ψυχή μου, να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη, ΣΥΓΝΩΜΗ, από όλους όσους, ανά τον κόσμο, έχουν
την Ελλάδα στην υψηλή και περίλαμπρη θέση της χώρας, η οποία γέννησε τον Όμηρο, τον Λεωνίδα, τον Σωκράτη, τον Αριστοτέλη, τον Μέγα Αλέξανδρο, που φώτισε τον κόσμο με πολιτισμό, επιστήμες και Δημοκρατία και που υπήρξε η πηγή της Ορθοδοξίας, της Αληθινής Πίστης του Χριστού για όλο τον κόσμο. Τους παρακαλώ πάρα πολύ να μην ταυτίζουν και να μην συγχέουν την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ με κάποια πρόσωπα, που ατυχώς και αναξίως βρέθηκαν σε κάποιες υπεύθυνες θέσεις. Τους παρακαλώ να μην πουν «κοίτα που κατάντησε η Ελλάδα» και βεβαίως να μην πάψουν ποτέ να έχουν την Ελλάδα μας στην περίοπτη και περίλαμπρη θέση που την είχαν και παλαιότερα.

Άλλωστε, αυτός που αγαπά και σέβεται και τιμά την χώρα αυτή, ξέρει πολύ καλά ότι η Πατρίδα μας, ανά τους αιώνες, εξαιτίας κάποιον αναξίων δικών της ανθρώπων προδόθηκε, σκλαβώθηκε, πόνεσε, μάτωσε και πληγώθηκε τόσο βαριά όσο κανένας άλλος και λεηλατήθηκε από εχθρούς και φίλους κι έμεινε μόνη κι εγκαταλελειμμένη από όλους. Όμως ποτέ δεν χάθηκε, ποτέ δεν έσβησε, ποτέ δεν σταμάτησε να ζει και να ακτινοβολεί πίστη, αξίες, πολιτισμό και ιδανικά. Επομένως, περιμένουμε, προσευχόμαστε, ελπίζουμε. Δεν χάνουμε το κουράγιο μας! Υψώνουμε φωνή δέησης προς τον Θεό, τον ΜΟΝΟΝ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑ, και συνεχίζουμε να ζούμε έχοντας φωτεινό
οδηγό τα όσια και τα ιερά της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Καλή Αγία Σαρακοστή!
Αναστάσιος Μυρίλλας
«ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΕΥΛΟΓΙΑ» Αρ. Τεύχους139, Έτος 2014

Η/Υ ΠΗΓΗ:
zoiforos.gr: 27 Φεβρουαρίου 2014.

Κατηγορίες: Άρθρα, Υγεία – επιστήμη - περιβάλλον. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.