Η διακοσιοστή ενάτη προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου μας.

Ο σύλλογός μας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην διακοσιοστή ενάτη ημερησία προσκυνηματική εκδρομή του σωματείου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου του 2019, στο Ιερό ησυχαστήριο Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Οσίου Πορφυρίου), στο Μήλεσι του Ωρωπού, στην Χαλκίδα και στην Ερέτρια. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, στο Ι. ησυχαστήριο της Μεταμορφώσεως (Οσίου Πορφυρίου), θα τελεστούν Μνημόσυνο των φίλων του συλλόγου μας και Αρτοκλασία επί τη μνήμη της Αγίας Καικιλίας, Προστάτιδος του συλλόγου μας.

Είναι, ομολογουμένως, για όλους μας μία ευκαιρία αποδράσεως από το Αθηναικό άστυ, Πνευματικού ανεφοδιασμού, εθνικού – πατριωτικού “αναβαπτισμού”, αλληλογνωριμίας, θέας του ανυπερβλήτου φυσικού κάλους του χώρου, μα και αποδόσεως τιμής σε ιερά σεβάσματα της Εκκλησίας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στους αρμοδίους συμβούλους μας:

Νικητούλα Κακουδάκη, τηλ. 0030-210-20 14 997.

Χαράλαμπο Βροντινάκη, τηλ. 0030-694 246 14 56.

Θα χαρούμε πολύ να συναντηθούμε εκ νέου, να συμπροσευχηθούμε και να ακούσουμε τις ιδέες – προτάσεις σας για την διεύρυνση – προαγωγή των εργασιών του συλλόγου μας, απολαμβάνοντας όλοι μαζί, για μία ακόμη φορά, τα θαυμάσια της δημιουργίας του Κυρίου μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ: ΝΙΚΗΤΟΥΛΑ ΚΑΚΟΥΔΑΚΗ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.