Το Ραδιόφωνό μας


Αγαπητοί επισκέπτες!

Η συντακτική ομάδα του orp.gr προσπαθώντας διαρκώς να αναβαθμίζει τις προσφερόμενες δυνατότητες του ιστοχώρου μας, έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί
Διαδικτυακό Ραδιόφωνο, όπως θα δείτε, στη δεξιά πλευρά της Ιστοσελίδος μας.

Αυτό είναι το < ORP RADIO – ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ >
Από αυτό θα μπορείτε να ακούτε σε απευθείας μετάδοση,
1. Εκδηλώσεις του Συλλόγου μας, αλλά και άλλα επιλεγμένα ηχητικά, όπως ομιλίες, αποσπάσματα από το Ηχητικό μας Περιοδικό, Ύμνους και επιλεγμένη μουσική.
Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο μεταδόσεων.

2. Επίσης, θα μπορείτε να ακούτε σε απευθείας μετάδοση τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία από διαφόρους Ι. Ναούς της Ελλάδος, (θα υπάρχει ενημέρωση για το από που θα συνδεόμαστε) κάθε Κυριακή, ορισμένα Σάββατα και στις μεγάλες Εορτές.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ< PLAY >ΣΤΟΝ PLAYER.
Σκοπός μας είναι η, κατά το δυνατόν, εντονότερη σχέση των επισκεπτών του ιστοχώρου μας με την Ορθόδοξη Λατρεία και η παρουσίαση στο ακροαματικό διαδικτυακό κοινό της ζώσης λατρευτικής Παραδόσεως της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Η Λατρεία μας άλλωστε, ήταν ανέκαθεν ένας απλός και εύληπτος τρόπος με τον οποίο η Ορθοδοξία προσέγγιζε τον κόσμο.

Ζητούμε πάντως συγνώμη εκ των προτέρων για τα τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν κατά τις αναμεταδόσεις αυτές. Ελπίζουμε δε, πως με την άοκνη εργασία και επαγρύπνηση των συνεργατών μας, θα μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε.

Ελπίζουμε πως, συν Θεώ, και αυτό μας το εγχείρημα θα αποβεί προς Δόξαν Θεού και ωφέλιμο για όλους μας.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΑΣ
Κανονικά, το ραδιόφωνό μας ξεκινά να παίζει αυτόματα μόλις υπάρξει μετάδοση.
ΟΜΩΣ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΤΟΥ Google Chrome ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ
< ΕΔΩ >
, ή να πατήσετε < PLAY > ΣΤΟΝ PLAYER.
(ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID – TABLET ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η/Υ)

ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ, ΠΑΤΗΣΤΕ < STOP > ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ PLAYER.
Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις μεταδόσεις αυτές, τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσετε, ή παρατηρήσετε κάποια δυσλειτουργία, παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που θα βρείτε πατώντας < ΕΔΩ >

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ