Τα οικονομικά του Συλλόγου μας

Η ορθόδοξη πορεία, επιδιώκει να είναι οικονομικώς αυτοσυντήρητη. Εννοούμε δηλαδή, ότι δεν χρηματοδοτείται τακτικά από κάποιον δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, και ούτε έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Τα όποια της έσοδα, προέρχονται: από τις εισφορές των μελών και των φίλων της, από τις συνεστιάσεις, τις λαχειοφόρους αγορές και τις εκδρομές που κατά καιρούς πραγματοποιεί, καθώς και από τις όποιες έκτακτες δωρεές που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνον στην καλή διάθεση των συνανθρώπων μας.

Αυτό το αυτοσυντήρητο του συλλόγου μας, εδράζεται στην απόφασή μας να είμαστε μακριά από οιαδήποτε εξάρτηση, συναλλαγή και επιρροή, προκειμένου να διακονήσουμε τους υψηλούς σκοπούς της αποστολής μας ανάμεσα στους συνανθρώπους μας –τη διάδοση του λόγου του Θεού. Ασφαλώς και έχουμε οικονομικές ανάγκες. Ασφαλώς και χρειαζόμαστε την οικονομική ενίσχυση οιουδήποτε καλοδιάθετου συνανθρώπου μας. Προτιμούμε όμως, την ακεραιότητα και την διαφάνεια, παρά τα αμφίβολης προελεύσεως χρήματα. Τούτο σημαίνει πως η τρέχουσα οικονομική μας κατάσταση, βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, υπό τον έλεγχο των κρατικών αρχών, και οιουδήποτε θελήσει να την ελέγξει.

Πάντως, αν κάποιος ευαρεστηθεί να συμβάλει και οικονομικώς σ’ αυτόν τον αγώνα μας, ας είναι σίγουρος πως η προσφορά του θα είναι ευγνωμόνως αποδεκτή, και θα αξιοποιηθεί στο έπακρον, επ’ ωφελεία των σκοπών του συλλόγου μας, και συνεπώς, των συνανθρώπων – της κοινωνίας μας.

A. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ (ALPHA BANK)

IBAN: GR3701401010101002002343104
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού:
101002002343104
ΟΡΘOΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ

B. Αποστολή μέσω Ταχυδρομικής Επιταγής, στη Διεύθυνση:

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 56 ΜΕΓΑΡΟΝ ΕΡΜΗΣ, Τ.Κ. 106 78, Αθήνα

Σας είμαστε εκ των προτέρων ευγνώμονες για την όποια σας προσφορά.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Παπαχρήστος

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ
Νικητούλα Κακουδάκη

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ