Αρχείο κατηγορίας Αρχεία ήχου και εικόνος (video)

Ο περιφρονημένος τοξικομανής (video).

Επειδή δεν πρέπει να περιφρονούμε κανέναν! Επειδή πρέπει να βλέπουμε τον εαυτό μας χρεώστη στους πάντες! Επειδή πρέπει να διδασκόμαστε και από τον κάθε «περιθωριακό»! Πόσοι θα μας ξεπεράσουν σε

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Θαυμαστά γεγονότα, Υγεία – επιστήμη - περιβάλλον | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο περιφρονημένος τοξικομανής (video).

Οι εχθροί του ζευγαριού – Κωνσταντίνου Γανωτή (κείμενο και video).

Οι εχθροί του Ζευγαριού – YouTube Η πιο τρυφερή και ευαίσθητη σχέση στη ζωή είναι η σχέση του ζευγαριού. Κι αυτή η σχέση έχει ένα στόχο, που μπορεί κανείς να τον πει και προορισμό• ο προορισμός του είναι να γίνουν … Συνέχεια

Κατηγορίες: Άρθρα, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Υγεία – επιστήμη - περιβάλλον | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι εχθροί του ζευγαριού – Κωνσταντίνου Γανωτή (κείμενο και video).

Η Αλεπού με το γάλα (video).

Ποιος είπε πως ο Θεός, ο Δημιουργός του κόσμου, σχετίζεται αποκλειστικά με τους λεγόμενους ευσεβείς του καιρού μας; Ποιος είπε πως η Αγάπη του αγκαλιάζει μόνον τους καλοβολεμένους της αστικής νοοτροπίας

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Αλεπού με το γάλα (video).

«Εξομολόγηση» ψυχής από τους ηλικιωμένους γονείς μας (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 183-ο τεύχος (Μαϊου – Ιουνίου του 2020) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Γενικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Εξομολόγηση» ψυχής από τους ηλικιωμένους γονείς μας (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Όχι μόνο να ζητάμε … – Μητροπ. Λεμεσού Αθανασίου (video).

Σκέψεις και παρατηρήσεις που σπάνια ακούμε και σπανιότερα παραδεχόμαστε! Γιατί άραγε; Βεβαίως ο προβληματισμός ας γίνεται από όλους μας και για όλους μας … Όχι μόνο να ζητάμε – Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος – YouTube

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όχι μόνο να ζητάμε … – Μητροπ. Λεμεσού Αθανασίου (video).

Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (vbideo).

Μια άγνωστη πτυχή της θαυμαστής Ελληνικής ιστορίας μας! Ένα μήνυμα κατά του εθνομονισμού, της κατωτερότητος και της αυτοαπομονώσεως!

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (vbideo).

Διαχρονικές αλήθειες εν μέσω Παγκοσμιοποιήσεως – Αναστασίου Γιαννουλάτου (Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας) (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 183-ο τεύχος (Μαϊου – Ιουνίου του 2020) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διαχρονικές αλήθειες εν μέσω Παγκοσμιοποιήσεως – Αναστασίου Γιαννουλάτου (Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας) (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Η προσευχή και η πρόνοια του Θεού – Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος (video).

Βιωματικές εμπειρίες σε απλά και καθημερινά θέματα, δοσμένες με απλότητα – αυθεντικότητα!

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η προσευχή και η πρόνοια του Θεού – Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος (video).

Η κρίση του θεού (συγκλονιστικό) (video).

Δικαιολογημένες οι ανθρώπινες απορίες! Αδικαιολόγητη όμως η εμμονή μας, να «συμμορφώσουμε» τον Θεό στις δικές μας απαιτήσεις – αντιλήψεις! Ιδού η απάντηση … Η κρίση του θεού (συγκλονιστικό) – YouTube

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κρίση του θεού (συγκλονιστικό) (video).

Βασικές ἀρχές τῆς γλώσσας – Γεωργίου Μπαμπινιώτη (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 183-ο τεύχος (Μαϊου – Ιουνίου του 2020) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Μελέτες - εργασίες - βιβλία, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Βασικές ἀρχές τῆς γλώσσας – Γεωργίου Μπαμπινιώτη (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).