Αίτημα οικονομικής συνδρομής για την επισκευή των νεοαποκτηθέντων γραφείων μας – Τα οικονομικά του συλλόγου μας.

Αγαπητοί μας αναγνώστες:

Προσπαθώντας ο σύλλογός μας να εκπληρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τις δραστηριότητές του, και μετά την αποδοχή της διαθήκης του εκλιπόντος συναδέλφου μας, μακαριστού Κωνσταντίνου Μυλωνά, το σωματείο μας μπόρεσε να αγοράσει το υπ’ αριθμόν Γ2 διαμέρισμα του επί της Οδού Πανεπιστημίου 56 μεγάρου Ερμής, δυνάμει του 59/15.10.2012 συμβολαίου της συμβολαιογράφου Αθηνών Αναστασίας Βασιλοπούλου. Για όλα τα σχετικά έγγραφα και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, είμαστε στη διάθεσή σας.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ:

Λόγω όμως της οικονομικής και όχι μόνο κρίσεως που ενέσκηψε στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς αδυνατούμε να προβούμε στην επισκευή – συντήρηση των νεοαποκτηθέντων γραφείων μας, προκειμένου να μεταφερθούμε και να εγκατασταθούμε εκεί. Απευθυνόμαστε λοιπόν στην κοινωνική σας ευαισθησία και τα Φιλάδελφά σας αισθήματα και σας παρακαλούμε να αντιμετωπίσετε με ευμένεια το αίτημά μας για την οικονομική συνδρομή σας, στην ανακαίνιση των γραφείων μας και τη δημιουργία-εξοπλισμό του studio ηχογραφήσεων μας, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση την οποία παραθέτουμε στην συνέχεια.

Να είστε βέβαιοι πως και το ένα ευρώ που θα ευαρεστηθείτε να μας χορηγήσετε, θα «πιάσει τόπο», ενώ η χρήση – αξιοποίηση των χρημάτων θα είναι ανά πάσα στιγμή στην διάθεση οιουδήποτε καλοπροαίρετου φίλου – αδελφού.

Ακουστική μελέτη κατασκευής studio ηχογραφήσεων.zip

Τεχνική έκθεση-οικονομική προσφορά επισκευής των νεοαποκτηθέντων γραφείων.

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου:

IBAN

GR86 0140 1010 1010 0210 1037 685

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού

101 – 002101 – 037685
ΟΡΘOΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ
ALPHA BANK

ή αποστολή μέσω ταχυδρομικής επιταγής στη διεύθυνση:

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 56 ΜΕΓΑΡΟΝ ΕΡΜΗΣ, Τ.Κ. 106 78, Αθήνα

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Χαράλαμπος Βροντινάκης (Ταμίας) 6942461456,
  • Ιωάννης Παπαχρήστος (Πρόεδρος του Δ. Σ.) 6999564146

Τα οικονομικά του συλλόγου μας.

Η ορθόδοξη πορεία, επιδιώκει να είναι οικονομικώς αυτοσυντήρητη. Εννοούμε δηλαδή, ότι δεν χρηματοδοτείται τακτικά από κάποιον δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα, και ούτε έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Τα όποια της έσοδα, προέρχονται: από τις εισφορές των μελών και των φίλων της, από τις συνεστιάσεις, τις λαχειοφόρους αγορές και τις εκδρομές που κατά καιρούς πραγματοποιεί, καθώς και από τις όποιες έκτακτες δωρεές που στηρίζονται αποκλειστικά και μόνον στην καλή διάθεση των συνανθρώπων μας.

Αυτό το αυτοσυντήρητο του συλλόγου μας, εδράζεται στην απόφασή μας να είμαστε μακριά από οιαδήποτε εξάρτηση, συναλλαγή και επιρροή, προκειμένου να διακονήσουμε τους υψηλούς σκοπούς της αποστολής μας ανάμεσα στους συνανθρώπους μας –τη διάδοση του λόγου του Θεού. Ασφαλώς και έχουμε οικονομικές ανάγκες. Ασφαλώς και χρειαζόμαστε την οικονομική ενίσχυση οιουδήποτε καλοδιάθετου συνανθρώπου μας. Προτιμούμε όμως, την ακεραιότητα και την διαφάνεια, παρά τα αμφίβολης προελεύσεως χρήματα. Τούτο σημαίνει πως η τρέχουσα οικονομική μας κατάσταση, βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, υπό τον έλεγχο των κρατικών αρχών, και οιουδήποτε θελήσει να την ελέγξει.

Πάντως, αν κάποιος ευαρεστηθεί να συμβάλει και οικονομικώς σ’ αυτόν τον αγώνα μας, ας είναι σίγουρος πως η προσφορά του θα είναι ευγνωμόνως αποδεκτή, και θα αξιοποιηθεί στο έπακρον, επ’ ωφελεία των σκοπών του συλλόγου μας, και συνεπώς, των συνανθρώπων – της κοινωνίας μας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

GR86 0140 1010 1010 0210 1037 685

Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου:

101 – 002101 – 037685
ΟΡΘOΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ
ALPHA BANK

ή αποστολή μέσω ταχυδρομικής επιταγής στη διεύθυνση:

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 56 ΜΕΓΑΡΟΝ ΕΡΜΗΣ, Τ.Κ. 106 78, Αθήνα

Σας είμαστε εκ των προτέρων ευγνώμονες για την όποια σας προσφορά.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ιωάννης Παπαχρήστος          Νικητούλα Κακουδάκη
        Πρόεδρος                   Γενική Γραμματεύς