03 Σεπτεμβρίου, ανάμνησις της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, Επισκ. Πενταπόλεως – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη (Αρχείο ήχου, mp3).

Ακολούθως σας παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία του Αρχιμανδρίτου Π. Ανανία Κουστένη, με θέμα: «03 Σεπτεμβρίου, Ανάμνησις της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, του θαυματουργού». Πρόκειται για «σειρά» ομιλιών που «πραγματοποιήθηκαν» στο ίδρυμα «Άγιος Νεκτάριος, οδός Ισαύρων 39, στα Εξάρχεια των Αθηνών. Η εν λόγω ομιλία αναμεταδόθηκε από τον ραδιοσταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.

03 Σεπτεμβρίου, Ανάμνησις της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου, Επισκ. Πενταπόλεως – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη.mp3

Παράβαλε και:
03 Σεπτεμβρίου, μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Πολυδώρου του εκ Κύπρου – Συναξάριον.
Η επανάσταση της 3ης Σεπτεμβρίου 1843, ο στρατηγός Μακρυγιάννης και το σύνταγμα – Σεβ. Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, Ιεροθέου.

Περισσότερα για το Συναξάριο της ημέρας βλέπε και στον:
ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗ

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.