Αρχείο κατηγορίας Αρχεία ήχου και εικόνος (video)

Διορθωθείτε εσείς και θα διορθωθεί και ο ιερέας – Οσίου Θεοφάνους του Εγκλείστου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, ΄΄οπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 165-ο τεύχος (Μαϊου – Ιουνίου του 2017) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια, Λογοτεχνικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διορθωθείτε εσείς και θα διορθωθεί και ο ιερέας – Οσίου Θεοφάνους του Εγκλείστου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Η πορεία του Ισραηλιτικού λαού – Μητροπ. Ναυπάκτου Ιεροθέου (video).

Από τη σειρά των τηλεοπτικών εκπομπών της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου στο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, Λύχνος.tv, σας παραθέτουμε

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η πορεία του Ισραηλιτικού λαού – Μητροπ. Ναυπάκτου Ιεροθέου (video).

Κυριακή Β’ Ματθαίου: Εξάρτησις καί εξαρτήσεις – ομιλία του μακαριστού Αρχιμ. Αθανασίου Μυτιληναίου (video).

Ομιλία του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου Αθανασίου Μυτιληναίου με θέμα: «Εξάρτησις καί εξαρτήσεις». Εκφωνήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1992.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κυριακή Β’ Ματθαίου: Εξάρτησις καί εξαρτήσεις – ομιλία του μακαριστού Αρχιμ. Αθανασίου Μυτιληναίου (video).

Το εκατοστό εξηκοστό-πέμπτο τεύχος του περιοδικού μας Ορθόδοξη Πορεία (κείμενα και αρχεία ήχου, mp3).

Κυκλοφορείται ήδη το 165-ο τεύχος του ηχητικού περιοδικού μας, ορθόδοξη πορεία, το οποίον αφορά στην περίοδο Μαϊου – Ιουνίου του 2017. Σ’ αυτό το τεύχος μπορείτε να ακούσετε ή και να διαβάσετε τα

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εκατοστό εξηκοστό-πέμπτο τεύχος του περιοδικού μας Ορθόδοξη Πορεία (κείμενα και αρχεία ήχου, mp3).

Έγινε απαραίτητο και αναγκαίο και το εντελώς περιττό! – + μοναχού Μωυσέως, Αγιορείτου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 163-ο τεύχος (Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου του 2017) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Άρθρα, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Γενικά, Ιστορικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Έγινε απαραίτητο και αναγκαίο και το εντελώς περιττό! – + μοναχού Μωυσέως, Αγιορείτου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Η θεοπτία στην Παλαιά Διαθήκη – Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου (video).

Από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Μελισσοχωρίου σας παραθέτουμε το επόμενο

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η θεοπτία στην Παλαιά Διαθήκη – Μητροπολίτου Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου (video).

Πεντηκοστή, Εκκλησία – π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης (video).

Από την εκπομπή «Εκκλησία και Κόσμος» της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας στο κανάλι Atlas TV που μεταδόθηκε την Κυριακή 04 Ιουνίου του

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πεντηκοστή, Εκκλησία – π. Αρσένιος Βλιαγκόφτης (video).

Εορτή της Πεντηκοστής: Η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., και Λόγος εις την Πεντηκοστήν – Λέοντος του σοφού Βασιλέως (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Η Ευαγγελική περικοπή της Θείας Λειτουργίας. (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον, Κεφ. Ζ, 37 – 53, και Η, 12.) Εν δέ τη εσχάτη ημέρα τη μεγάλη της εορτής, ειστήκει ο Ιησούς και έκραξε λέγων» εάν τις διψά, ερχέσθω προς με και πινέτω. … Συνέχεια

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια, Λογοτεχνικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εορτή της Πεντηκοστής: Η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., και Λόγος εις την Πεντηκοστήν – Λέοντος του σοφού Βασιλέως (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

«Πεντηκοστήν εορτάζομεν.» Το συναξάριο μιας εορτής που άρχισε, μα δεν τελείωσε (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3)!

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 93-ο τεύχος (Μάϊος Ιούνιος του 2005) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Πεντηκοστήν εορτάζομεν.» Το συναξάριο μιας εορτής που άρχισε, μα δεν τελείωσε (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3)!

Ο άνθρωπος στον πόνο, στο Μαρτύριο και στη στέρηση, Εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Γανωτή (video).

Ο σύλλογός μας διοργάνωσε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1-η Ιουνίου του 2017, στα γραφεία μας (οδός Πανεπιστημίου 56, Μέγαρον Ερμής, τρίτος όροφος, γραφείο 2), στις 6 το απόγευμα.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο άνθρωπος στον πόνο, στο Μαρτύριο και στη στέρηση, Εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Γανωτή (video).