Αρχείο κατηγορίας Αρχεία ήχου και εικόνος (video)

Ἐρώτηση στὸν Θεὸ – Αγίου Μακαρίου τῆς Ὄπτινα (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 173-ο τεύχος (Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου του 2018) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ἐρώτηση στὸν Θεὸ – Αγίου Μακαρίου τῆς Ὄπτινα (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Η κατάκριση μόνο κακό κάνει. (αφήγηση)(video).

Από τις διηγήσεις του Γεροντικού, που τις λες και «διαμάντια»! Υποδηλώνει, και την μεγάλη, μα πολύ μεγάλη, προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουμε στα λάθη

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η κατάκριση μόνο κακό κάνει. (αφήγηση)(video).

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ παραχωρεί συνέντευξη στον δημοσιογράφο των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο, 07 Νοεμβρίου 2018 (ωιδεο).

Συνέντευξη του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2018, με θέμα την προαναγγελθείσα συμφωνία του Αρχιεπισκόπου Αθημε και πάσης Ελλάδος με τον Πρωθυπουργό

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Χωρίς κατηγορία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ παραχωρεί συνέντευξη στον δημοσιογράφο των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο, 07 Νοεμβρίου 2018 (ωιδεο).

Επετειακό αφιέρωμα μνήμης, 2018: Το νέο cd της Ορθόδοξης Πορείας (κείμενο και αρχεία ήχου, mp3).

Ο δίσκος (cd) αυτός εκδίδεται από την Ορθόδοξη Πορεία, τον σύλλογο των Ορθοδόξων τυφλών της Ελλάδος, με την ευκαιρία της διοργανώσεως της διακοσιοστής προσκυνηματικής εκδρομής του

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Αρχεία ήχου και εικόνος (video) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Επετειακό αφιέρωμα μνήμης, 2018: Το νέο cd της Ορθόδοξης Πορείας (κείμενο και αρχεία ήχου, mp3).

Ένα παιδί γράφει γράμμα στον Θεό! Η Μεγάλη Πίστη του Αγίου Νεκταρίου – π. Δημητρίου Μπόκου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 168-ο τεύχος (Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου του 2017) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια, Λογοτεχνικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ένα παιδί γράφει γράμμα στον Θεό! Η Μεγάλη Πίστη του Αγίου Νεκταρίου – π. Δημητρίου Μπόκου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Συκοφάντησε το Δεσπότη ότι… (video).

Σύγχρονο περιστατικό, συνέχεια του κλίματος των Γεροντικών, πλήρες από την Αγιοπνευματική σοφία του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβείτου. Περιστατικό των ημερών μας, διόλου σπάνιο, ως σύμπτωμα,

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συκοφάντησε το Δεσπότη ότι… (video).

«Καλύτερα να φας κρέας παρά να κατακρίνεις» (video).

Με λόγια παρμένα σαν απ’ το Γεροντικό, ας παρατηρήσουμε τον εαυτό μας, τη ζωή μας! Ποιός άραγε είναι ελεύθερος από τα δεσμά

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Καλύτερα να φας κρέας παρά να κατακρίνεις» (video).

Σκέψεις μιας εφήβου… (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 173-ο τεύχος (Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2018) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Γενικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σκέψεις μιας εφήβου… (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Κρυπτοχριστιανοί και Καππαδοκία: Αναζητώντας τις ρίζες – Ελευθερίου Φερεκύδη (video).

Ο Καθηγητής κ. Ελευθέριος Φερεκύδης, Χειρούργος – Ωτορινολαρυγγολόγος, στο δεύτερο από τα πέντε μέρη της συνέντευξής του στην Πεμπτουσία αναφέρεται στους Κρυπτοχριστιανούς της ανατολής

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κρυπτοχριστιανοί και Καππαδοκία: Αναζητώντας τις ρίζες – Ελευθερίου Φερεκύδη (video).

Το ποτό του Θεού – Αγίου Αυγουστίνου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 173-ο τεύχος (Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου του 2018) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το ποτό του Θεού – Αγίου Αυγουστίνου (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).