Αρχείο κατηγορίας Αρχεία ήχου και εικόνος (video)

Το εκατοστό εξηκοστό-έκτο τεύχος του περιοδικού μας Ορθόδοξη Πορεία (κείμενα και αρχεία ήχου, mp3).

Κυκλοφορείται ήδη το 166-ο τεύχος του ηχητικού περιοδικού μας, ορθόδοξη πορεία, το οποίον αφορά στην περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου του 2017. Σ’ αυτό το τεύχος μπορείτε να

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - δελτία τύπου, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το εκατοστό εξηκοστό-έκτο τεύχος του περιοδικού μας Ορθόδοξη Πορεία (κείμενα και αρχεία ήχου, mp3).

«Απόστολοι εκ περάτων…» – ομιλία του σεβ. Επισκόπου Βελεστίνου Δαμασκηνού (αρχείο ήχου, mp3).mp3.

Παραθέτουμε στην συνέχεια ηχογραφημένη ομιλία – κήρυγμα του Σεβ. Επισκόπου Βελεστίνου, π. Δαμασκηνού, με θέμα: «Απόστολοι εκ περάτων…». Πρόκειται για το κήρυγμα του σεβασμιοτάτου

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Απόστολοι εκ περάτων…» – ομιλία του σεβ. Επισκόπου Βελεστίνου Δαμασκηνού (αρχείο ήχου, mp3).mp3.

Η Πάλη με τον Θεό – Μητροπ. Ναυπάκτου Ιεροθέου (video).

Από την σειρά των εκπομπών της Ι. Μητροπ. Ναυπάκτου στο τηλεοπτικο κανάλι Λύχνος.tv, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Εκπομπή 32-η, 27 Απριλίου

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η Πάλη με τον Θεό – Μητροπ. Ναυπάκτου Ιεροθέου (video).

Αρχή του Δεκαπενταυγούστου – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη (αρχείο ήχου, mp3).

Ακολούθως σας παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία – ραδιοφωνική εκπομπή του Αρχιμανδρίτου Π. Ανανία Κουστένη, αναφερόμενη στην αρχή του Δεκαπενταυγούστου, δηλαδή στην

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αρχή του Δεκαπενταυγούστου – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη (αρχείο ήχου, mp3).

Όταν η πένα συναντάει την καρδιά – Ανδρέα Παν. Ιωακείμ (videos).

Ο μακαριστός γέροντας π. Δαμασκηνός Ζαχαράκης έφυγε από κοντά μας ξαφνικά. Η κοίμησή του έγινε αφορμή να επανέλθουν στη μνήμη εικόνες του παρελθόντος. Απ’ εκείνες που μπαίνουν στην καρδιά και

Κατηγορίες: Άρθρα, Αρχεία ήχου και εικόνος (video) | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Όταν η πένα συναντάει την καρδιά – Ανδρέα Παν. Ιωακείμ (videos).

Μητροπολιτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος – Ο Πατριάρχης Αβραάμ (video).

Από την τηλεοπτική εκπομπή της Ι. Μητροπ. Ναυπάκτου στο κανάλι Λύχνος TV – τον Τηλεοπτικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. Εκπομπή 30η, 30 Μαρτίου

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Γενικά, Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μητροπολιτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος – Ο Πατριάρχης Αβραάμ (video).

ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ: «ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΣΩΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ» (video).

Η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα διηγείται το πως την έσωσε Η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΗ από το μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Σαραντάπορο στις 19

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ: «ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΣΩΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ» (video).

Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη (αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε την θαυμάσια ομιλία του Αρχιμ. Π. Ανανία Κουστένη, την αναφερομένη στον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη, όπως αυτή «δημοσιεύθηκε» στο 147-ο τεύχος του ηχητικού περιοδικού μας, ορθόδοξη πορεία, το οποίον αφορά στην περίοδο Μαϊου – Ιουνίου του 2014.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη (αρχείο ήχου, mp3).

Η δύναμη της συνήθειας – Αγίου Ιγνατίου Brianchaninov (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε το επόμενο κείμενο, όπως αυτό «δημοσιεύθηκε» στο 165-ο τεύχος (Μαϊου – Ιουνίου του 2017) του ηχητικού περιοδικού μας, Ορθόδοξη Πορεία.

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Γενικά, Λογοτεχνικά, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η δύναμη της συνήθειας – Αγίου Ιγνατίου Brianchaninov (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Οι Άγιοι ως παιδαγωγοί κατά τον ιερό Χρυσοστόμο – ηχογραφημένη ομιλία του π. Μακαρίου, Γέροντος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών (αρχείο ήχου, mp3).

Ακολούθως σας παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία του π. Μακαρίου, Γέροντος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών Αττικής, με θέμα: Οι Άγιοι ως παιδαγωγοί κατά τον

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Γενικά | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οι Άγιοι ως παιδαγωγοί κατά τον ιερό Χρυσοστόμο – ηχογραφημένη ομιλία του π. Μακαρίου, Γέροντος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών (αρχείο ήχου, mp3).