Ο πρώτος ψηφιακός δίσκος του συλλόγου μας – Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, αγαπητοί, πως, Χάρητι Θεού, ο σύλλογός μας κυκλοφορεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους 2009, ένα νέο δίσκο ακτίνος – cd, ο οποίος περιέχει την Ακολουθία της Θείας Μεταλήψεως.

Συγκεκριμένα, διαβάζονται – παρουσιάζονται: ο Κανόνας, οι ψαλμοί και οι ευχές προ της Θείας Μεταλήψεως, καθώς και οι ευχαριστήριες ευχές μετά την Θεία Μετάληψη. Ο δίσκος αυτός διανέμεται δωρεάν από το σύλλογό μας.

Με τηνέκδοση – κυκλοφορία αυτή αποσκοπούμε στο να έλθουμε όλοι πιο κοντά στην λατρευτική ζωή της Εκκλησίας μας, και ειδικότερα στο «κέντρο» της ζωής αυτής δηλ. την Θεία Ευχαριστία. Γι’ αυτό μάλιστα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην δημιουργία και κυκλοφορία αυτού του δίσκου, οι οποίοι, σημειωτέον, επιμένουν να διατηρούν την ανωνυμία τους μα και να εργάζονται αφιλοκερδώς γι’ αυτό το συλλογικό μας «πόνημα».

Ευχηθείτε λοιπόν, αγαπητοί, να ωφελειθούμε πνευματικά όλοι μας ή δυνατόν με το cd αυτό, συμμετέχοντας συνειδητότερα κάθε φορά στα Άχραντα Μυστήρια, προς δόξαν Θεού.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.