12 Ιουλίου, μνήμη του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου: ο Βίος και τα Θαύματά του (video), Ακολουθία, Παρακλητικός Κανών.

Με ιδιαίτερη χαρά προσφέρουμε στο φιλάγιο κοινό της ιστοσελίδος μας, το υπέροχο αφιέρωμα στον βίο του συγχρόνου και δημοφιλέστατου Οσίου της Ορθοδοξίας μας, του νέου Οσίου πατρός ημών, του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου. Το βίντεο αυτό βασίστηκε στην αρτιότερη βιογραφία του Γέροντος: «Βίος Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου» του μακαριστού Ιερομ. Ισαάκ, και είναι αποτέλεσμα εθελοντικής και ευλαβικής εργασίας. Εκδόθηκε και διανεμήθηκε δωρεάν σε χιλιάδες αντίτυπα προς πνευματική ωφέλεια όσο το δυνατόν περισσοτέρων συνανθρώπων μας. Την έκδοση επωμίστηκε το δραστήριο και έγκριτο Σωματείο με την επωνυμία: «Κέντρο Ενότητος και μελέτης- προβολής των αξιών μας «Ενωμένη Ρωμηοσύνη»

Ασματική Ακολουθία και Παρακλητικός Κανών εις τιμήν και μνήμην του νέου Οσίου πατρός ημών Παϊσίου του Αγιορείτου – Μητροπ. Εδέσσης Ιωήλ.rar

Παράβαλε και:
Η Αγιοκατάταξη του Μακαριστού Γέροντος Παϊσίου! Άγιε Παϊσιε πρέσβευε υπέρ ημών!
12 Ιουλίου, επέτειος κοιμήσεως του Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου (12 Ιουλίου 1994) – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη (αρχείο ήχου, mp3).
12 Ιουλίου, μνήμη του Οσίου πατρός ημών Μιχαήλ του Μαλείνου – βίος.
12 Ιουλίου – 28 Ιουνίου, σύναξις της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Τριχερούσης: Συναξάριον, Ακολουθία.

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιερές Ακολουθίες, Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια, Λογοτεχνικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.