Ηλεκτρονική δικτατορία.

atm

Σχεδόν δεν περνάει εβδομάδα, κατά την οποία να μην προπαγανδίζεται η χρήση ηλεκτρονικού τρόπου πληρωμών από την Κυβέρνηση ως δήθεν «τρόπου καταπολέμησης» της φοροδιαφυγής, και από τα Μέσα ενημερώσεως ως «τρόπου εξυπηρέτησης» του πολίτη, ενώ στην πραγματικότητα επιχειρείται επιβολή απόλυτου ελέγχου. Τώρα ο απόλυτος έλεγχος προωθείται και με το σχεδιαζόμενο «περιουσιολόγιο», το οποίο φανερώνει τέτοια μανία ελέγχου των πάντων, που μόνο στις χειρότερες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας έχει παρατηρηθεί.

Όπως σημειώνουν ειδικοί αναλυτές, «αναλυτικά το ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει το περιουσιολόγιο, μοιάζει περισσότερο με ανάκριση της Γκεστάπο», και στην ουσία «πρόκειται περί δημιουργίας οικονομικής φυλακής». Διότι οι πολίτες καλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικώς όλα τα κινητά περιουσιακά τους στοιχεία υψηλής αξίας, συμπεριλαμβανομένων των μετρητών πάνω από κάποιο ποσό. Όμως τα στοιχεία αυτά, λόγω της διαφθοράς των κρατικών υπαλλήλων, διαρρέουν, οπότε οι κλέφτες θα εισβάλουν στοχευμένα στα σπίτια όσων έχουν δηλώσει ότι έχουν μετρητά η αντικείμενα αξίας. Και θα διαρρεύσουν τα στοιχεία, διότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση κρατικής διαφθοράς παγκοσμίως. Άλλωστε σε καμία χώρα του κόσμου δεν έχει διασφαλισθεί μηδενική διαφθορά.

Ακόμη όμως κι αν αυτό το ανέφικτο εξασφαλιζόταν, ποιός θα εμποδίσει τους λεγόμενους «χάκερς» να εισβάλουν στα ηλεκτρονικά συστήματα του Υπουργείου και να υποκλέψουν τα στοιχεία; Εδώ έσπασαν τους κωδικούς των Υπηρεσιών Ασφάλειας των ΗΠΑ• στα διάτρητα συστήματα της Ελλάδος θα σταματήσουν;

Στην πραγματικότητα το περιουσιολόγιο και οι ενέργειες του Υπουργείου Οικονομικών να επιβάλουν το ηλεκτρονικό χρήμα, είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία, υπηρετούν έναν και μόνο σκοπό: τον σχεδιασμό των αόρατων κυβερνητών του κόσμου να αποκτήσουν απόλυτο οικονομικό έλεγχο σε όλο τον πλανήτη. Και αυτό, όπως έγραψε η οικονομική εφημερίδα «Κεφάλαιο», σημαίνει ότι οδηγείται ο κόσμος στην κατάσταση που περιγράφεται στην Αποκάλυψη για την εποχή του Αντιχρίστου: «ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου η τον αριθμόν του ονόματος αυτού» (Αποκ. ιγ 17).

«Όσοι πιστεύουν, ασφαλώς προβληματίζονται ήδη από τις αναλογίες με αυτό που συμβαίνει. Όσοι όμως δεν πιστεύουν, ας αναλογιστούν το εξής», γράφει η εφημερίδα: «Η δημοφιλέστερη θρησκεία του πλανήτη περιγράφει το απόλυτο κακό ως οικονομικό σύστημα, όπου η δεν θα υπάρχουν μετρητά ή, έστω, οι συναλλαγές («αγοράσαι η πωλήσαι») θα γίνονται μόνον μέσα από κάποιο ειδικό, ελεγχόμενο σύστημα. Αν όμως κάποιος περιέγραψε πριν από 2.000 χρόνια την άμεση ή έμμεση κατάργηση των μετρητών… ως μέρος του απόλυτου κακού, πόσο τυφλοί είμαστε σήμερα, αν θεωρούμε την δήθεν “πάταξη της φοροδιαφυγής” ως a priori υπέρτερο αγαθό σε σχέση με την οικονομική ελευθερία;».

Η/Υ ΠΗΓΗ:
Αδελφότις θεολόγων «Ο Σωτήρ»

Κατηγορίες: Άρθρα, Ιστορικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.