Ανακοίνωση του orp.gr – 11 Μαϊου 2012.

Αγαπητοί αναγνώστες της ιστοσελίδος μας, σας ζητούμε συγνώμη για την «πτώση – εξαφάνιση» της ιστοσελίδος μας από τον κυβερνοχώρο για αρκετές ώρες. Τούτο συνέβη δυστυχώς παρά την θέλησή μας και οφείλεται στις εργασίες αναβαθμίσεως του ιστοχώρου μας, οι οποίες διεξάγονται εδώ και λίγες ημέρες, και θα εξακολουθήσουν και στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Προγραμματίζουμε πολύ περισσότερα πράγματα για το orp.gr από όσα ξέρατε ως σήμερα. Προσπαθούμε όμως η οποιαδήποτε μεταβολή να επισυμβαίνει χωρίς να διακόπτεται η ομαλή λειτουργία του ιστοχώρου μας. Η προαναφερθείσα διακοπή της παρουσίας της στον κυβερνοχώρο επισυνέβη δυστυχώς απρόοπτα και χωρίς την θέλησή μας. Ελπίζουμε δε, πως δεν θα επαναληφθεί. Αν πάντως επισυμβεί κάτι απρόοπτο, σας ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη, και σας διαβεβαιώνουμε πως θα επανερχόμαστε, συν Θεώ, το συντομότερο δυνατόν.

Με την ευκαιρία αυτής της «επικοινωνίας» μας, δεχθείτε παρακαλούμε, τις θερμές ευχαριστίες όλων των μελλών του συλλόγου μας για την αγάπη και το ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλετε τις διαδυκτειακές μας δραστηριότητες, δεδομένου ότι η επισκεψημότητα του orp.gr ξεπέρασε τις 120000 χιλιάδες «επισκέψεις» κατά τον περασμένο χρόνο! Δεν είναι τυπικός και ανούσιος λόγος, μα να ξέρετε πως μας δίνετε (Χάρητι Θεού, κουράγιο για να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη όρεξη αυτήν εδώ την προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.