Συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του ιστοχόρου μας.

Η συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας τούτου του ιστοχώρου, αγαπητοί μας φίλοι, είναι για το σύλλογο μας και τους φίλους του, αφορμή θερμών ευχαριστιών αφενός μεν προς τον ΎΨΙΣΤΟ Κύριό μας για τις απροσδόκητα πολλές Του ευλογίες στους ταπεινούς και αναξίους δούλους Του, αφετέρου δε και προς όλους τους συνεργάτες της ιστοσελίδος μας, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην ανάπτυξη και πρόοδό αυτού του συλλογικού μας πονήματος. Πράγματι. Ό,τι έγινε, γράφηκε και κατατέθηκε σ’ αυτή τη «γωνιά» του διαδυκτείου, έγινε μόνο και μόνο προς δόξαν Θεού, και με σκοπό την εν Χριστώ μαρτυρία όλων ημών στον ποικιλόμορφο κόσμο μας! Πρόκειται δηλαδή για μια κατάθεση διαθέσεων και «αγίων κατά το δυνατόν» προθέσεων κυρίως, οι οποίες μέλει να κριθούν από το Παντέφφορον Ομμα του Θεού, από την ιστορία και από όλους εσάς ασφαλώς. «Είη το όνομα Κυρίου ευλογημένον, από του νυν και έως του αιώνος.»

Επιτρέψτε μας δε μάλιστα, να ευχαριστήσουμε εδώ και ονομαστικά, έναν προς έναν τους φιλόπονους συνεργάτες μας, οι οποίοι έδωσαν – κατέθεσαν, χρόνο, χρήμα, ξεκούραση, και ασφαλώς διάθεση, και πάντα με ανιδιοτέλεια στον κοινό αυτό αγώνα!

Ευχαριστούμε λοιπόν τους και τις. .

Μοναχή Θεοδοσία, Θεοδωρόπουλο Κωνσταντίνο (τον τεχνικό σύμβουλο του site), Ελένη Χρήστου, Ιωάννη Τρίτο, Νικολέτα – Γεωργία Παπαρδάκη, Δημήτριο Δημουλά, Κωνσταντίνα Κυριακούλη, και άλλους οι οποίοι επιμένουν να διατηρούν την ανωνυμία τους.

Ευχόμαστε ταπεινά σε όλους αυτούς, να χαρίζει Ο Άγιος Θεός, υγεία και κάθε πρόοδο επ’ αγαθώ της ψυχής τους, της οικογενείας, της κοινωνίας μας, της πατρίδος μας, και της εκκλησίας μας γενικότερα.

Τελευταίους στην σειρά μα όχι και σε σπουδαιότητα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς αγαπητοί αναγνώστες – επισκέπτες του orp.gr, διότι με την συμμετοχή σας, μας δίνετε και εσείς απ’την μεριά σας, δύναμη να συνεχίσουμε τούτο το επίπονο έργο. Ήδη οι επισκέψεις σας στον ένα χρόνο λειτουργίας της ιστοσελίδος μας, ξεπέρασαν τις 13000 αναγνώστες – επισκέπτες, πράγμα που δείχνει πως τούτος ο ιστοχώρος έχει να πει κάτι σε αρκετούς συνανθρώπους μας, κατοίκους και της Ελλάδος και της υφηλίου γενικότερα! Πολύ σας ευχαριστούμε πολυάριθμοι και εν πολοίς, άγνωστοι επισκέπτες μας. Να είστε σίγουροι πως, σε ό,τι μας αφορά, Θεού θέλοντος, η προσπάθεια αυτή θα συνεχισθεί, αποβλέποντας στον αγιασμό όλων μας, στην υγιή ενημέρωση και ψυχαγωγία οιουδήποτε θελήσει να επισκεφθεί τούτην εδώ την «γωνιά» του διαδυκτείου.

Περιττεύει τέλος νομίζουμε, να αναφέρουμε, πως οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες, και ότι θα εξετάζονται ασφαλώς υπό το φως του Ιερού Ευαγγελίου, της Ιεράς Παραδόσεως της ορθοδόξου Εκκλησίας μας, και βέβαια του ισχύοντος καταστατικού του συλλόγου μας.

Αγαπητοί φίλοι, χαίρετε.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΤΙΝΟΥ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.