Ο γέρων Χατζηγιώργης ο Αθωνίτης – Μον. Παϊσίου του Αγιορείτου (αρχεία ήχου, mp3).

Ο Μακαριστός γέρων, Παϊσιος ο Αγιορείτης, σημειώνει στον πρόλογο αυτού του βιβλίου του:

«Οι απόγονοι, πάντοτε έχουν ιερό καθήκον να γράφουν τα θεία κατορθώματα των Αγίων πατέρων της εποχής τους και τον φιλότιμο αγώνα που έκαναν, για να πλησιάσουν στο Θεό. Φυσικά, με το να γράφουμε για τους Αγίους μας, πάλι εμείς ωφελούμαστε, γιατί με αυτό τον τρόπο τους θυμόμαστε και προσπαθούμε να τους μιμηθούμε: και οι Άγιοι τότε «συγκινούνται» περισσότερο και μας βοηθούν να φτάσουμε και εμείς κοντά τους. Μεταξύ λοιπόν αυτών των Αγίων πατέρων της Εκκλησίας μας, είναι και ο οσιότατος Πατήρ Γεώργιος ο Χατζηγιώργης, ο οποίος είναι ένας σύγχρονος Άγιος της εποχής μας, αλλά μπορούμε να πούμε, και μεγάλος Άγιος, ανάλογα με την εποχή μας»…

Ακούστε το θαυμάσιο αυτό βιβλίο, όπως αυτό ηχογραφήθηκε για την δανειστική βιβλιοθήκη των ηχογραφημένων βιβλίων του συλλόγου μας, σε απόδοση – ανάγνωση της Κατερίνας Κουρή. Τεχνική επιμέλεια Μιχαήλ Χαντάς.

Ο γέρων Χατζηγιώργης ο Αθωνίτης – Μον. Παϊσίου του Αγιορείτου.mp3

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Λογοτεχνικά, Μελέτες - εργασίες - βιβλία, Προς ακρόασιν. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.