Γέρων Σίμων ο Αγιορείτης: Αγιος Νικηφόρος ο λεπρός & Χριστούγεννα. Εκδήλωση του συλλόγου Ορθόδοξη Πορεία, 15.12.2013 (video).

Ο σύλλογός μας, η Ορθόδοξη Πορεία, διοργάνωσε την ετήσια εορταστική του εκδήλωση για το 2013, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, με την ευκαιρία της επετείου ιδρύσεως του σωματείου μας (10/12/1995) και την ερχομένη Εορτή των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 6 και 30 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΧΕΕΝ, στον 7-ο όροφο της οδού Γ. Σεπτεμβρίου 11Α, στην Ομόνοια των Αθηνών. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Π. Σίμων ο Αγιορείτης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Νέο Όσιο Πατέρα μας, Νικηφόρο τον λεπρό, καθώς και στην Εορτή των Χριστουγέννων που τότε πλησίαζε. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και κάλαντα. Είσοδος ελεύθερη.

Δείτε το video της εκδηλώσεως αυτής στον επόμενο σύνδεσμο:

Γέρων Σίμων ο Αγιορείτης, Αγιος Νικηφόρος ο λεπρός & Χριστούγεννα. Εκδήλωση του συλλόγου Ορθόδοξη Πορεία, 15.12.2013 (video).

Παράβαλε και:
Εορταστική εκδήλωση της Ορθόδοξης Πορείας στις 15 Δεκεμβρίου 2013.
Άγιος Νικηφόρος ο λεπρός – Σίμωνος Μοναχού του Αγιορείτου (κείμενο και αρχεία ήχου, mp3).

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια, Το ηχητικό περιοδικό μας - Ορθόδοξη Πορεία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.