Η ψηφιακή ηχητική βιβλιοθήκη του συλλόγου μας.

Αγαπητοί, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε πως από τούδε και στο εξής, στα πλαίσια της μετεξελίξεως και προσαρμογής μας στα σημερινά τεχνικά δεδομένα, 54 ψηφιοποιημένοι τίτλοι της ηχητικής μας βιβλιοθήκης θα είναι στην διάθεσή σας. Πρωτεργάτης και υπεύθυνος της βιβλιοθήκης του σωματείου μας είναι το από το Δ. Σ. εντεταλμένο μέλλος του συλλόγου μας, Μιχαήλ Χαντάς, τον οποίο ευχαριστούμε και από την θέση αυτή για τις ανύστακτες και εργώδεις προσπάθειές του.

Από εδώ και στο εξής λοιπόν, θα μπορεί όποιος το επιθυμεί, να παίρνει σε mp3 μορφής cd τα βιβλία αυτά, κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας. Θα δίνονται τρεις τίτλοι, δηλ. 3 βιβλία κάθε μήνα, ή αν αυτά είναι μεγάλα ως προς το μέγεθος, 30 περίπου ηχογραφημένες ώρες βιβλίου τον μήνα.

Οι τίτλοι των ψηφιοποιημένων αυτών βιβλίων μας έχουν ήδη αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα μας, στο link (Δανειστική βιβλιοθήκη ομιλούντων βιβλίων.)

Η μετατροπή των κασετοβιβλίων μας σε cd, ασφαλώς και θα συνεχισθεί στο εγγύς μέλλον, συν Θεώ. Επειδή όμως η ψηφιοποίηση αυτή δεν γίνεται πάντα με την αριθμητική σειρά του έως τώρα γνωστού καταλόγου της βιβλιοθήκης μας, γι’ αυτό ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση και τις πιθανές δυσκολίες που θα εμφανιστούν ίσως στο θέμα της αναζητήσεως αυτών των ηχητικών βιβλίων μας. Σκοπός μας ήταν και παραμένει, αγαπητοί, η διευκόλυνση όλων μας, και κυρίως, η διάδοση του πνευματικού και ωφελίμου βιβλίου μεταξύ μας. Οι πιθανές δυσκολίες θα είναι ασφαλώς παροδικές.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ιωάννησ Παπαχρήστος

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ Βασιλική κυτίνου

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου, Μελέτες - εργασίες - βιβλία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.