Πώς παρουσιάζουν την Γέννηση του Χριστού τα Ιερά Ευαγγέλια (Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως(; – Κωνσταντίνου Χολέβα (αρχείο ήχου, mp3).

Ακούστε στην συνέχεια, ηχογραφημένα αποσπάσματα της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνορθόδοξη πορεία», που μεταδόθηκε από τον ραδιοσταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου του 2011. Την εκπομπή ετοίμασε και παρουσίασε ο γνωστός ανά το Πανελλήνιο, πολιτικός επιστήμων και ιστορικός, Κωνσταντίνος Χολέβας. Θέμα της εκπομπής: «Πώς παρουσιάζουν την Γέννηση του Χριστού τα Ιερά Ευαγγέλια (Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως(;» Ειδικότερα μεταδίδεται τηλεφωνική συνέντευξη του Καθηγητού της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτηρίου Δεσπότη, ο οποίος απαντά στις ερωτήσεις του παρουσιαστού.

Πώς παρουσιάζουν την Γέννηση του Χριστού τα Ιερά Ευαγγέλια (Κυριακή προ Χριστού Γεννήσεως(;» – Κωνσταντίνου Χολέβα.mp3

Παράβαλε και:
«Βίβλος γενέσεως Ιησού Χριστού» – ομιλίες Β., Γ., Δ. εις το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον, Ιωάννου του Χρυσοστόμου (πρωτότυπη και Νεοελληνική εκδοχή).
Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως – η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., Αγ. Κυρίλλου Ιεροσολύμων, «Κατήχησις προς τους φωτιζομένους, περί Ενανθρωπήσεως.»
Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως – υμνολογική εκλογή.
Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως – το Αποστολικόν Ανάγνωσμα της Θ. Λ., «Θόραξ και κοντάρι», Λόγος του αειμνήστου Μητροπ. Νικαίας Γεωργίου Παυλίδου.
Η έκ-πληξη των Χριστουγέννων – Σωτηρίου Δεσπότη, καθηγητού του Πανεπ. Αθηνών (κείμενο και αρχείο ήχου, mp3).

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Θαυμαστά γεγονότα, Ιστορικά, Κυριακοδρόμιο (προσέγγιση στο Ευαγγέλιο και τον Απόστολο της Κυριακής και των Μεγάλων Εορτών), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.