Εκδηλώσεις τιμής, μνήμης και ευγνωμοσύνης εκ μέρους του συλλόγου μας.

Το επταήμερο μεταξύ 22 και 29 Νοεμβρίου 2009, ο σύλλογός μας προγραμματίζει, συν Θεώ, τρεις εκδηλώσεις που αποσκοπούν στο να τιμήσουν σημαντικότατες προσωπικότητες του παρόντος και του ατελευτήτου μέλλοντος, να υπενθυμίσουν αξιοσημείωτα γεγονότα στους σημερινούς συνοδοιπόρους μας, αλλά και να αποδώσουν την οφειλομένη τιμή σε επετειακές ημέρες, θεσμούς και πρόσωπα που την αξίζουν.

Έτσι, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θα τιμήσουμε, κατά το δυνατόν, την μνήμη της μίας από τις δύο προστάτιδες μας Αγίες, της Μεγαλομάρτυρος Κεκιλίας, συμμετέχοντας και συλλογικά στην θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της Χρυσσοσπηλαιωτήσσης, (Εώλου 60, Αθήνα).

Επίσης, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, θα τελεσθεί στον προαναφερθέντα Ιερό ναό, μνημόσυνο υπέρ της αναπαύσεως της ψυχής του ευεργέτου του συλλόγου μας Κωνσταντίνου Μυλωνά.

Τέλος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση μνήμης, για την επέτειο της ιδρύσεως του συλλόγου μας, μα και για την ερχομένη σεβασμία εορτή των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, στην αίθουσα της ΧΕΕΝ, Τρίτης Σεπτεμβρίου 11, στον 7-ο όροφο, στις 6 το απόγευμα. Θα περιλαμβάνει: ομιλία του πατρός Γεωργίου Δ. Μεταλλυνού, (ομοτίμου καθηγητού του πανεπ. Αθηνών) με θέμα «τα Χριστούγεννα και ο τρόπος αποδοχής τους», επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους, καθώς και βράβευση από το Δ. Σ. του σωματείου μας, του Πατρ. Γεωργίου Μεταλλυνού και του προηγουμένου προέδρου της Ορθόδοξης Πορείας, Μιχαήλ Χαντά, για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην εκκλησιαστική και εκπαιδευτική πραγματικότητα της πατρίδος μας αφενός, και στην ίδρυση «ζωή» και δράση του συλλόγου μας αφετέρου.

Η συμμετοχή οιουδήποτε το επιθυμεί, και ευπρόσδεκτη και ωφελιμότατη θα είναι.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΤΙΝΟΥ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.