Autonomia EXPO

Για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνεται και εφέτος η έκθεση υπο τον κωδικό τίτλο, Autonomia EXPO, στις 16, 17 και 18 Μαΐου 2008, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η μεγάλη αυθεντική έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση, την αισθητική και τον πολιτισμό που τολμά και δημιουργεί μαζί με την αναπηρία ως εμπειρία, και ως διαφορά συνθηκών και όρων ζωής.

Τρεις ολόκληρες ημέρες, Παρασκευή 16, Σαββάτο 17 και την Κυριακή 18 Μαΐου, θα είναι γεμάτες τεχνολογία, αισθητική και πολιτισμό για την ανεξάρτητη διαβίωση, την αποκατάσταση, την ειδική αγωγή και την εκπαίδευση, την επιβίωση και τον πολιτισμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. κάθε ημέρα.

36 ώρες, γεμάτες από υποστηρικτικό πρόγραμμα, από τεχνολογία υποταγμένη στις ανθρώπινες ανάγκες, και από αυθεντικό πολιτισμό που δεν εμποδίζει.

Χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες από 70+ επιχειρήσεις και φορείς, σε μία έκταση 4.500 τ.μέτρα. Σεμινάρια και ομιλίες σε ένα πολύ σφιχτό – πλούσιο πρόγραμμα για τις νέες θεραπείες, τα βλαστοκύτταρα, για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, και τον άλλο αυτισμό.

Η Autonomia EXPO είναι αυτονόητο πως είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες, και εξυπηρετείται από προσπελάσιμα μέσα μαζικών μεταφορών και από την γραμμή 1130 του ΟΑΣΑ, που εκτελεί μεταφορές πόρτα-πόρτα.

Η έκθεση αυτή διοργανώνεται από το Περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και το www.DISABLED.GR. Ολοκληρωμένη ενημέρωση βρίσκεται πάντα στο διαδίκτυο στην διεύθυνση
www.autonomiaexpo.org
που ενημερώνεται σχεδόν καθημερινά.

Στο περίπτερο 2, θα φιλοξενείται και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ, η οποία δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τον Προσβάσιμο Τουρισμό (ΕΝΑΤ – European Network for Accessible Tourism), η οποία ως γνωστόν, ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2007.

«Στο περίπτερο αυτό λοιπόν, περιμένουμε όλα τα μέλη, τους φίλους μα και όλους τους συμπολίτες μας που αγαπούν τις εκδρομές, για να ανταλλάξουμε απόψεις και για να τους ενημερώσουμε σχετικά με τις δραστηριότητες μας.»

Για περισσότερες πληροφορίες
http://www.disabled.gr &
http://www.proper.gr

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.