Επείγουσα ανακοίνωση για την λειτουργία του orp.gr τον Δεκέμβριο του 2014.

Αγαπητοί φίλοι – επισκέπτες του orp.gr,

μετά λύπης μας μα και «σχετικής ικανοποιήσεως» σας ανακοινώνουμε πως ο ιστοχώρος μας δεν θα λειτουργεί από τις 7 Δεκεμβρίου του 2014, και για 10 ημέρες περίπου. Διευκρινίζουμε λοιπόν:

Λυπούμαστε μεν γιατί η επικοινωνία μας μαζί σας είναι για τους διαχειριστές και τους συνεργάτες του ιστοχώρου μας, αναζωογονητική πηγή και αφορμή για περαιτέρω δραστηριοποίηση!

Ικανοποιούμαστε δε γιατί η προτίμησή σας στο orp.gr και ο καθημερινά αυξανόμενος δείκτης της επισκεψημότητός σας, μας αναγκάζει να αναβαθμίσουμε την δομή και λειτουργία του site μας, ώστε να παραμείνει εύχρηστο και αποδοτικό για όλους μας!

Έτσι θα αναγκαστούμε να διακόψουμε για 10 ημέρες περίπου (7 έως 17 Δεκεμβρίου 2014) την παρουσία μας, αφού η εν λειτουργία αναβάθμιση μας δεν είναι τεχνικώς πρόσφορη. Τούτο δεν σημαίνει όμως πως θα εξαφανιστούμε από τον διαδικτυακό ωκεανό. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε μαζί σας μέσω των λογαριασμών μας στα:
Youtube:
Facebook:
Twitter:

Σας ζητούμε εκ των προτέρων συγνώμη για την ενόχληση και την πιθανή αναστάτωση, αλλά ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να είμαστε συνεπείς στο ορισμένο μας ραντεβού!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.