Κυριακή ΙΖ’ Ματθαίου: η καλή αναισχυντία της Χαναναίας – ηχογραφημένη ομιλία του Μακαριστού Αρχιμ. Αθανασίου Μυτιληναίου (αρχείο ήχου, mp3).

Ακολούθως σας παρουσιάζουμε ηχογραφημένη ομιλία του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου Αθανασίου Μυτιληναίου με θέμα: Η καλή αναισχυντία της Χαναναίας, η οποία αναγινώσκεται την ΙΖ’ 17-η Κυριακή της περιόδου του Ευαγγελιστού Ματθαίου.

Ο Μακαριστός Αρχιμανδρίτης π. Αθανάσιος Μυτιληναίος, Καθηγούμενος της Ι. Μ. Κομνηνείου- Στομίου Λαρίσης, υπήρξε ένας από τους πιο διακεκριμένους και δημοφιλέστερους Ορθόδοξους ομιλητές του 20ου αιώνος. Ο λόγος του ήταν πάντοτε μεστός, προσεγμένος, επιστημονικός αλλά συνάμα κατανοητός και προσιτός, ακόμη και για τους πλέον απλοϊκούς ακροατές του. Όντως μπορεί να χαρακτηριστεί ως θεολογικός και πεφωτισμένος ομιλιτής, αφού έθρεψε και τρέφει πλήθη πνευματικά πεινασμένων ανθρώπων. Εκτός από τον θησαυρό των εκατοντάδων ομιλιών του, ας έχουμε και την ευχή του.

Η καλή αναισχυντία της Χαναναίας – ηχογραφημένη ομιλία του Μακαριστού Αρχιμ. Αθανασίου Μυτιληναίου.mp3

Παράβαλε και:
Κυριακή ΙΖ’ Ματθαίου: η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., θεραπεία της θυγατρός της Χαναναίας – λόγος Βασιλείου Σελευκείας.
Κυριακή ΙΖ’ Ματθαίου: η πίστις μιας Χαναναίας – Ιερόμ. Κοσμά του Δοχειαρίτου.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.