Ασματική ακολουθία της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Καικιλίας – Κικιλίας – ο τρίτος ψηφιακός δίσκος του συλλόγου μας.

Αγαπητοί, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως, χάρητι Θεού, ο σύλλογός μας κυκλοφορείήδη τον νέο του, τον τρίτο κατά σειράν, ψηφιακό δίσκο, ο οποίος περιλαμβάνει ύμνους από την ασματική ακολουθία της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Καικιλίας – Κικιλίας και των συν αυτή. Ψάλει ο Αγιορείτης μοναχός, Π. Ιάκωβος ο Καρραιώτης, συνοδεία ισοκρατημάτων.

Την ασματική ακολουθία της Αγίας Καικιλίας συμπλήρωσε ο υμνογράφος της Εκκλησίας Της Ελλάδος, Απόστολος Παπαχρήστος, στον οποίον και είμαστε ευγνώμονες.

Ευχαριστούμε επίσης και τους λοιπούς συντελεστές του ψηφιακού αυτού δίσκου μας, δηλ.: Τις

εκδόσεις «επτάλοφος

και ιδιαιτέρως την υπεύθυνη των εκδόσεων κ. Σοφία Ορφανίδου για την επιμέλεια του εξωφίλου, το studio master sound για την ηχητική επεξεργασία του δίσκου, τον κ. Μιχαήλ Χαντά για τον επιτυχή συντονισμό και την προώθηση της περατώσεως της παραγωγής του δίσκου, καθώς και όλα τα μέλλει του Δ. Σ. του συλλόγου μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ο δίσκος αυτός, αγαπητοί, είναι μια εκ μέρους μας οφειλομένη απόδοση τιμής και ευχαριστίας στην μία από τις δύο προστάτιδες Αγίες του συλλόγου μας, την Αγία Καικιλία, η οποία ποτέ δεν έπαυσε να σκέπει και να βοηθά ποικιλότροπα τις προσπάθειές μας, «αναπληρούσα και αυτή τα ελλείποντα» από τις ασθενής μας δυνάμεις.

Πατήστε εδώ, εάν θέλετε, για να ακούσετε ή και να «κατεβάσετε» το απολυτίκιο της Αγίας, σε mp3 μορφή.

Όσοι τυχόν θα θελήσουν να προμηθευθούν τον νέο μας αυτό ψηφιακό δίσκο, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στις γνωστές διευθύνσεις επικοινωνίας του συλλόγου μας, και θα έχουν αμέσως το cd αυτό στην διάθεσή τους.

Ταχυδρομικώς: Ακαδημίας 91-93, Τ. Κ. 10677, για τον σύλλογο Ορθόδοξη πορεία, Αθήναι.

Τηλεφωνικώς στα: 210-3305211-12.

Με fax, στο 210-3305212.

Με email, στο info@orp.gr

Εκ μέρους του Δ. Σ. του συλλόγου μας:

Ο πρόεδρος Ι. Παπαχρήστος, η γραμματεύς Β. Κυττίνου.

Κατηγορίες: Αγιολογικά - Πατερικά, Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου, Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.