Η Εκατοστή εικοστή-τρίτη προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου μας.

Ο σύλλογός μας προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκατοστή εικοστή-τρίτη ημυημερήσια προσκυνηματική εκδρομή του σωματείου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί, συν Θεώ, την Κυριακή 28/02/2010 στα εξής μέρη: Πόρτο Ράφτη για μεσημεριανό φαγητό, καθώς και στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του επονομαζομένου «Κυνηγού», όπου και θα συμμετάσχουμε στον κατανυκτικό εσπερινό της δευτέρας Κυριακής των νηστειών. Η Ιερά αυτή Μονή είναι κτισμένη σε μια καταπράσινη τοποθεσία στους πρόποδες του Υμηττού, κοντά στο Αθηναϊκό προάστιο της Αγίας Παρασκευής.

Είναι για όλους μας μία ευκαιρία Πνευματικού ανεφοδιασμού στα πλαίσια της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, καθώς και αλληλογνωριμίας, ψυχαγωγικής περιηγήσεως στην ξεχασμένη φυσική ομορφιά, μα και αποδόσεως τιμής σε ιερά σεβάσματα των πατέρων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στους αρμοδίους συμβούλους μας:

Κωνσταντίνο Μουτσατσό, τηλ. 0030-210-213 46 80.

Χαράλαμπο Βροντινάκη, τηλ. 0030-694 246 14 56.

Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε και να ακούσουμε τις ιδέες σας – προτάσεις σας για την διεύρυνση – προαγωγή των εργασιών του συλλόγου μας, και να απολαύσουμε μαζί, για μία ακόμη φορά, τα θαυμάσια της δημιουργίας του Κυρίου μας.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΤΙΝΟΥ

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.