Ασωτίες – ηχογραφημένη ομιλία του Μακαριστού Αρχιμ. Αυγουστίνου Ανδριτσοπούλου (αρχείο ήχου, mp3).

Ακολούθως σας παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου και Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Πατρός Αυγουστίνου Ανδριτσοπούλου, με θέμα: «ασωτίες». Την ομιλία «επισφραγίζει» ο Μητροπολίτης, ο Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς. Η ομιλία αυτή «πραγματοποιήθηκε» στην αίθουσα της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου. Ευχαριστούμε θερμά τον ραδιοσταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την ολοπρόθυμη παραχώρηση της ηχογραφήσεως αυτής.

Ασωτίες – ηχογραφημένη ομιλία του Μακαριστού Αρχιμ. Αυγουστίνου Ανδριτσοπούλου.mp3

Παράβαλε και:
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΖ. Λουκά, ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ, η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., ομιλία του Αγ. Γεναδίου του σχολαρίου, εις την παραβολήν του Ασώτου και περί μετανοίας.
Κυριακή του ασώτου – υμνολογική εκλογή.
Κυριακή ΛΔ. του ασώτου – το Αποστολικόν Ανάγνωσμα της Θ. Λ., Εως πότε θα σέρνης τον θάνατον, Λόγος του αειμνήστου Μητροπ. Νικαίας Γεωργίου Παυλίδου.
Του Οσίου Πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου – Λόγος εις την Παραβολήν του ασώτου.
Αγίου Ρωμανού του μελωδού – Κοντάκιον εις τον άσωτον υιόν.
Ομιλία Γ., εις την κατα τον Σεσσωσμένον άσωτον Του Κυρίου παραβολήν – Οσίου Πατρός ημών Γρηγορίου του Παλαμά.
Ο μεγάλος αδελφός του ασώτου υιού – ηχογραφημένη ομιλία του αειμνήστου Δημητρίου Παναγοπούλου (αρχείον ήχου, mp3).

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Κυριακοδρόμιο (προσέγγιση στο Ευαγγέλιο και τον Απόστολο της Κυριακής και των Μεγάλων Εορτών), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.