Κυριακή μετά την Ύψωσιν του Τιμίου Σταυρού – ηχογραφημένη ομιλία του π. Ανανία Κουστένη (αρχείο ήχου, mp3).

%ce%97-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%8e%cf%88%cf%89%cf%83%ce%b9%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%a3%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf

Ακολούθως σας παραθέτουμε ηχογραφημένη ομιλία του Αρχιμανδρίτου Π. Ανανία Κουστένη, η οποία αναφέρεται στην Ύψωσι του Τιμίου Σταυρού και στην Κυριακή που έπεται της Εορτής αυτής. Πρόκειται για «σειρά» ομιλιών που «πραγματοποιήθηκαν» στο ίδρυμα «Άγιος Νεκτάριος, οδός Ισαύρων 39, στα Εξάρχεια των Αθηνών. Η εν λόγω ομιλία αναμεταδόθηκε από τον ραδιοσταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κυριακή Μετά την Ύψωσιν του Τιμίου Σταυρού – ηχογραφημένη ομιλία του Π. Ανανία Κουστένη.mp3

Παράβαλε και:
Κυριακή μετά την Ύψωσιν του Τιμίου Σταυρού: Η Ευαγγελική Περικοπή της Θ. Λ., Αγίου Νεκταρίου Επ. Πενταπόλεως περί της αληθούς ελευθερίας.
Κυριακή ΚΑ. επιστολών ή μετά την Ύψωσιν: Το Αποστολικόν Ανάγνωσμα της Θ. Λ., ο φρικτός Τάφος, Λόγος του αειμνήστου Μητροπ. Νικαίας Γεωργίου Παυλίδου.
Κυριακή μετά την Ύψωσιν του Τιμίου Σταυρού: Ο σταυρός του αληθινού μαθητού – Ιερομ. Κοσμά του Δοχειαρίτου.
Κυριακή ΚΑ’ Επιστολών ή μετά την Ύψωσιν του τιμίου Σταυρού: Το Αποστολικόν Ανάγνωσμα της Θ. Λ. και σχετικά σχόλια.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Ιστορικά, Κυριακοδρόμιο (προσέγγιση στο Ευαγγέλιο και τον Απόστολο της Κυριακής και των Μεγάλων Εορτών), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.