Το κάστρο έχει προδοθεί!

Εβδομήντα επτά χρόνια πριν, το Έθνος – ηγεσία και λαός – πέταξε σαν αετός στις κορφές της Πίνδου και ανέμισε δυνατά μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου τη σημαία της ελευθερίας. Σήμερα έχει υποκύψει. Και δεν εννοούμε τόσο την υποταγή στην Ευρωπαϊκή Τετραρχία, όσο τη σκλαβιά του πνεύματος, τον εξανδραποδισμό της νέας γενιάς, την ευτελιστική εκποίηση της προγονικής κληρονομιάς, της παραδόσεως.

Η Κυβέρνηση και το πλείστον του πολιτικού κόσμου έσκυψαν δουλικά το κεφάλι μπροστά στο διεθνές κίνημα της διαστροφής. Ψηφίζουν νόμους ανώμαλους, συμμετέχουν σε «παρελάσεις υπερηφάνειας» – pride – της πιο αισχρής αναισχυντίας. Υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη ηγήθηκαν της προκλητικής αισχρής παραστάσεως στις 10 Ιουνίου στην Αθήνα με τη συνένοχη σιωπή του πολιτικού κόσμου και τη στήριξη 29 ξένων Πρεσβειών. Που; Μπροστά στο ιερό Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, όπου μέρα – νύχτα οι ηρωικοί εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς παραστέκουν ακίνητοι, σεμνοί προσκυνητές των Ηρώων. Εκεί, στον ιερό τόπο, ασεβούσαν, ακόμη και ξεγυμνωμένοι, οι αξιοθρήνητοι προδότες της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τιμής.

Το κάστρο έχει προδοθεί από μέσα!

Τι συνιστά «προσβολή της δημόσιας αιδούς», κύριοι Εισαγγελείς; Γιατί οι Εισαγγελίες σας δεν εκδίδουν απαγορευτική εντολή και δεν διατάζουν τη σύλληψη των παραβατών; Τι φοβούνται; Τη χλεύη των πληρωμένων κονδυλοφόρων των Μέσων Μαζικής Εξαθλίωσης; Τη μανιώδη αντίδραση των διεθνών οργανώσεων της διαστροφής που επιβάλλουν φόβο, τρόμο και λογοκρισία στη στοιχειωδώς ορθοφρονούσα κοινωνία;

Ο αληθινός Έλληνας, ο κορυφαίος αθλητής Γιάννης Αντετοκούνμπο αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του πάνω στο ιερό Σύμβολο του Έθνους, την Ελληνική Σημαία, όταν του το ζήτησε θαυμαστής του σε μια από τις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του. Αρνήθηκε! Ενώ οι αδιάντροποι ασεβείς την ανέμιζαν μπροστά στο ιερό Μνημείο βεβηλωμένη, βαμμένη με τα παρδαλά χρώματα που έχουν σύμβολο της διαστροφής τους.

Ποιοί τελικά ασεβούν στη Σημαία μας; Οι εθνικιστές Αλβανοί μας φταίνε;

Οι πάντες σιωπούν. Θανάσιμη συνωμοσία σιωπής – «ομερτά» – κλείνει τα στόματα όλων. Πως ανέχεται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων τη βεβήλωση της Σημαίας μπροστά στο ιερό Μνημείο; Που είναι η αντίδραση της λεγόμενης πνευματικής ηγεσίας; Της Ακαδημίας Αθηνών; Που η παρέμβαση της Δικαστικής Εξουσίας; Που η κινητοποίηση του συνετού πολιτικού κόσμου (αν υπάρχει τέτοιος); Πότε από το Συνοδικό Μέγαρο θ ἀκουσθεῖ ο προδρομικός έλεγχος «ουκ έξεστί σοι»;

Δεν μισούμε τα μέλη των λεγόμενων ΛΟΑΤΚΙ. Πονάμε γι’ αυτούς. Κλαίμε γι’ αυτούς. Διότι, υποδουλωμένοι στο πάθος τους, βαδίζουν προς την αιώνια καταστροφή, συμπαρασύροντας στην άβυσσο τη συνευδοκούσα ηγεσία και την ευνουχισμένη κοινωνία των απαθών θεατών. Ο Θεός να μας ελεήσει όλους!

Περιοδικό «Ο Σωτήρ», τ. 2159 (15 Ιουλίου 2017)

Η/Υ ΠΗΓΗ:
Αδελφότις θεολόγων ο Σωτήρ

Κατηγορίες: Άρθρα, Γενικά, Ιστορικά, Υγεία – επιστήμη - περιβάλλον. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.