ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ 06 Ιουνίου 2020 (video).

Ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, μία «αμφιλεγόμενη» προσωπικότητα που κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές αλλά και φανατικούς εχθρούς, έρχεται στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου σε μία εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και η ομάδα του συναντούν στην Ευρύχου τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο ή κατά κόσμον Όμηρο Μασούρα, ο οποίος δίνει απαντήσεις για όλα όσα ανέφερε στο πρόσφατο παρελθόν για την ομοφυλοφιλία, τα «σαρκικά αμαρτήματα» και τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, μιλά για τα παιδικά του βιώματα αλλά και την τραγική ιστορία που έζησε και καθόρισε εν πολλοίς το δρόμο που ακολούθησε στη ζωή του.

Την ίδια στιγμή, ο Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρεται με λεπτομέρεια στις συναντήσεις που είχε στο παρελθόν με τους Αγίους Πορφύριο, Παΐσιο και Ιάκωβο Τσαλίκη και όσα προφητικά, όπως αναφέρει, του είχαν αποκαλύψει.

Για πρώτη φορά τοποθετείται και για το θέμα του Παγκρατίου Μερακλή.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ 06 Ιουνίου 2020 (video)

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ, ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ 06 Ιουνίου 2020 – YouTube

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου, Θαυμαστά γεγονότα, Ιστορικά, Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.