“Μάρτυρες του Ιεχωβά” και ηθική. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Η Οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά «Σκοπιά» στα έντυπά της εγκωμιάζει την «αγιότητα» και την «ηθική καθαρότητα» του λαού του Ιεχωβά δηλαδή των οπαδών της σε αντίθεση με τον διεφθαρμένο κόσμο εκτός «Σκοπιάς», εννοώντας βέβαια όλους εμάς. Μια «αγιότητα» και μια «ηθική καθαρότητα» που γίνεται αιτία μάλιστα να εξοργίζεται και ο Σατανάς! Γράφει λοιπόν στο περιοδικό «Σκοπιά» της 1ης Αυγούστου 1997, σελίδα 8:

«Καθώς ο Ιεχωβά παρατηρεί αυτόν το διεφθαρμένο κόσμο, βλέπει ελάχιστη οσιότητα.(Μιχαίας 7:2) Πόση χαρά θα πρέπει να νιώθει στην καρδιά του καθώς παρατηρεί την οσιότητα του λαού του! Ναι, η δική σας οσιότητα του φέρνει ευχαρίστηση. Εξοργίζει, όμως, τον Σατανά, τον αρχικό στασιαστή και αποδεικνύει ότι εκείνος είναι ψεύτης».

Και η επίθεση αυτή της «Σκοπιάς» προς όλους εμάς εκτός της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά γίνεται πιο προκλητική και βίαιη αφού μας χαρακτηρίζει όλους συλλήβδην και αδιάκριτα ως σεξουαλικά ανώμαλους και την Κοινωνία μας ως σύγχρονα Σόδομα!! …

« Η ίδια κατάστασις αληθεύει και στην Κοινωνία Νέου Κόσμου των μαρτύρων του Ιεχωβά. Ζη ανάμεσα σ’ ένα κατεχόμενο από παραφροσύνη του φύλου κόσμο, κανονικά σύγχρονα Σόδομα … Και όσο περισσότερες είναι οι δεκάδες χιλιάδων που έρχονται σ’ αυτή την Κοινωνία από τον σεξουαλικώς ανώμαλο αυτόν κόσμο…» «Σκοπιά» 15 Μαρτίου 1965 σελίδα 177.

Την ίδια βέβαια τακτική με την Οργάνωσή τους ακολουθούν και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά όταν κάνουν την προπαγάνδα τους στα σπίτια μας και ιδιαίτερα όταν «στριμωχτούν» θεολογικά. Τα βάζουν με όλους και με όλα, κατά προτίμηση με τους Ιερείς, και δαιμονοποιούν τα πάντα εκτός Οργάνωσης.

Πριν όμως δούμε τι συμβαίνει μέσα σ’ αυτόν τον …. «αποκαταστημένο Παράδεισο» της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά, κρίνουμε σκόπιμο να δούμε πρώτα τις αντιφάσεις γύρω από το θέμα αυτό που έχουν αναδείξει την «Σκοπιά» «πρωταθλήτρια» στα ψέματα, τις αντιφάσεις και τις παλινωδίες.

Αφού λοιπόν, μας έχει σύρει μύρια όσα για την σεξουαλική μας ανηθικότητα, προτρέπει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά να μην καταδικάζουν τις ακάθαρτες συνήθειές μας!

«Καθώς κηρύττουμε με τόλμη σχετικά με τις πεποιθήσεις μας, ο στόχος μας δεν είναι να εκθέσουμε ή να καταδικάσουμε τις ακάθαρτες συνήθειες των ακροατών μας» «Σκοπιά» 1 Σεπτεμβρίου 1998 σελίδα 31.

Η τέλεια σχιζοφρένεια λοιπόν. Και η σχιζοφρένεια αυτή έχει και συνέχεια. Γιατί ενώ έχει παρουσιάσει ως όσιους και αθώες περιστερές τους Μάρτυρες του Ιεχωβά σε ζητήματα ηθικής αλλάζει το «τροπάριο» και κάνοντας στροφή 180 μοιρών υποστηρίζει πως όλοι μας αμαρτάνουμε ακόμα και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά:

«Ποιος ανάμεσά μας δεν διαπράττει ανομίες; (Ψαλμ. να΄5). Η διάπραξις αμαρτιών και ανομιών προκαλεί έντασι σχέσεων με το Θεό μας και τους αδελφούς μας στην εκκλησία» «Σκοπιά» 1 Ιανουαρίου 1965 σελίδα 17.

Ομοίως και στο έντυπο «Διαγγελείς της Βασιλείας» σελίδα 187 «μας σκάει το παραμύθι» πως «οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν ισχυρίζονται πως έχουν άψογη διαγωγή!»

Τι έγινε ρε παιδιά; Τι δεν καταλάβαμε καλά; Ο Ιεχωβά δεν ήταν αυτός που χαιρόταν και «έσκαγε από την ζήλεια του» ο Σατανάς για την οσιότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, σύμφωνα με την «Σκοπιά» της 1ης Αυγούστου 1997που εκθέσαμε στην αρχή; Μήπως υπάρχουν «κρυφογιαχωβάδες» που κάνουν σαμποτάζ στα έντυπα της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά και δεν το ξέρουμε;

Αφού λοιπόν ξεμπερδέψαμε με την σχιζοφρένεια της «Σκοπιάς» πάμε τώρα να παρακολουθήσουμε μέσα από τα έντυπα της Οργάνωσης την … οσιότητα και … ηθική καθαρότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Αξίζει βέβαια στο σημείο αυτό να επισημάνουμε πως θα εκθέσουμε ένα ελάχιστο μόνο μέρος από την … οσιότητα και … ηθική καθαρότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, αφού ως γνωστών κατέχουμε εκατοντάδες έντυπα της Εταιρείας «Σκοπιά».

Στις τάξεις λοιπόν των Μαρτύρων του Ιεχωβά υπάρχουν:

· Μέθυσοι και αλκοολικοί σύμφωνα με το «Βιβλίο Έτους 1985», Τρίτη 2 Απριλίου και μεθύσια σε γάμους Μαρτύρων του Ιεχωβά όπως μας πληροφορεί η «Σκοπιά» της 1ης Μαΐου 2000, σελίδα 19

«Βιβλίο Έτους 1985», Τρίτη 2 Απριλίου: Μάρτυρες του Ιεχωβά μέθυσοι και αλκοολικοί

Αφού μιλάμε για μέθυσους και αλκοολικούς θα ήταν λάθος μας να μην αναφερθούμε στον δεύτερο πρόεδρο της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά, Ιωσήφ Ράδερφορντ, μια πραγματική «μπεκροκανάτα»! Έφτασε μάλιστα – την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις Η.Π.Α. το 1930 – να επιτεθεί μέσω του ραδιοφώνου στον τότε πρόεδρο του Συνδέσμου Κατά των Ποτοπωλείων στις Η.Π.Α. ο οποίος ήταν εναντίον της πώλησης των ποτών. Βέβαια στους «Διαγγελείς της Βασιλείας» σελίδα 182 η «Σκοπιά» ισχυρίζεται πως το έκανε αυτό ο Ράδερφορντ όχι γιατί ήταν εναντίον της ποτοαπαγόρευσης, η οποία του στερούσε το … «βασικό του καύσιμο» αλλά για να υπερασπιστεί τον λόγο του Θεού!!! ο οποίος δεν απαγορεύει το κρασί. Δεν έχουμε ανάγκη να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τα ψεύδη της «Σκοπιάς». Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δημοσιεύσουμε την φωτογραφία του Ράδερφορντ που «τα πίνει» με τους φίλους του και βλέποντας το όλο παρουσιαστικό του θα αφήσουμε εσάς να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για τον λόγο της επίθεσης του κατά της ποτοαπαγόρευσης.

Ο «άγιος» Ράδερφορντ (καθιστός) που ήταν εναντίον της ποτοαπαγόρευσης!!

· Ναρκομανείς σύμφωνα με την «Σκοπιά» 1976 σελίδα 314

«Σκοπιά» 1976 σελίδα 314: Μάρτυρες του Ιεχωβά ναρκομανείς

· Κλέφτες όπως περιγράφεται στην «Σκοπιά» της 15ης Ιουλίου 1997 σελίδα 13. Ο συγκεκριμένος μάλιστα Μάρτυρας του Ιεχωβά εκτός από κλέφτης αποδείχτηκε και καταχραστής αφού ιδιοποιήθηκε χρήματα άλλων καθώς επίσης και απατεώνας αφού ψευδώς διαβεβαίωνε πως όσοι επενδύσουν στην επιχείρησή του θα έχουν τεράστια κέρδη. Αληθινό «διαμάντι» δηλαδή!

«Σκοπιά» της 15ης Ιουλίου 1997 σελίδα 13: Μάρτυρες του Ιεχωβά κλέφτες

Βέβαια εκεί που η «Σκοπιά» «δίνει όλα τα ρέστα της», είναι όταν αναφέρει το πως έγινε κλέφτης ένας Μάρτυρας του Ιεχωβά, ο οποίος μάλιστα είχε κάνει ουκ ολίγες κλοπές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άμα σας πούμε τον λόγο, όχι μόνο δεν θα το πιστεύετε αυτό που θα διαβάσετε αλλά «θα σκάσετε» και από τα πολλά γέλια. Γιατί – σύμφωνα με την «Σκοπιά» – ο συγκεκριμένος Μάρτυρας του Ιεχωβά έγινε κλέπτης επειδή του είχε γίνει μετάγγιση αίματος και το αίμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν από κάποιον κλέφτη!!!!! Ιδού και το ντοκουμέντο:

«Σκοπιά» 1970 σελίδα 312: Μάρτυρας του Ιεχωβά έγινε κλέφτης μετά από μετάγγιση αίματος!!!!!

· Ομοφυλόφιλοι όπως αναφέρεται στην «Σκοπιά» 1970 σελίδα 766. Ο συγκεκριμένος ομοφυλόφιλος μάλιστα που δεν … «κρατιόταν» να ζει μακριά από τους ομοφυλόφιλους φίλους του ήταν και διάκονος

«Σκοπιά» 1970 σελίδα 766: Μάρτυρες του Ιεχωβά ομοφυλόφιλοι

· Απατεώνες και φοροφυγάδες που εκμεταλλεύονται οικονομικά όχι μόνο το κράτος και τους άλλους, αλλά και τους ίδιους τους Μάρτυρες του Ιεχωβά όπως γλαφυρά περιγράφεται στο «Βιβλίο Έτους 1985», Παρασκευή 24 Μαΐου. Στο ίδιο ντοκουμέντο που παραθέτουμε, εκτός από τους απατεώνες Μάρτυρες του Ιεχωβά, η «Σκοπιά» μιλάει και για μοιχούς και μοιχαλίδες

«Βιβλίο Έτους 1985», Παρασκευή 24 Μαΐου: Μάρτυρες του Ιεχωβά απατεώνες, φοροφυγάδες, μοιχοί και μοιχαλίδες

· Κτηνοβάτες, αιμομίκτες, πόρνοι, μοιχοί, ομοφυλόφιλοι κ.λ.π. άντρες και γυναίκες σύμφωνα με την «Σκοπιά» της 1ης Απριλίου 1999 σελίδα 31.

Σκοπιά» της 1ης Απριλίου 1999 σελίδα 31: Μάρτυρες του Ιεχωβά κτηνοβάτες, αιμομίκτες, πόρνοι, μοιχοί, ομοφυλόφιλοι

Βέβαια στο ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε τις παραπάνω ανηθικότητες των Μαρτύρων του Ιεχωβά τις αναφέρει η «Σκοπιά» ως συνήθειες των Χαναναίων. Για να προλάβουμε τυχόν ενστάσεις και αντιρρήσεις για το ποιες ανήθικες και ακάθαρτες συνήθειες εννοεί η «Σκοπιά» δημοσιεύουμε και το απόσπασμα από την «Σκοπιά» της 15ης Απριλίου 1981 σελίδα 6.Γράφει λοιπόν επί λέξει η «Σκοπιά»: «Οι Χαναναίοι εκείνοι είχαν γίνει αηδιαστικοί σε πράξεις αιμομιξίας, σεξουαλικής ανηθικότητας, μοιχείας, θυσίας παιδιών, ομοφυλοφιλίας και κτηνοβασίας». Και για τους «άπιστους Θωμάδες» ιδού και το ντοκουμέντο:

«Σκοπιά» της 15ης Απριλίου 1981 σελίδα 6: Οι Χαναναίοι ήταν αιμομίκτες, μοιχοί, ομοφυλόφιλοι κ.λ.π.

Δέον να προσεχτεί από τον αναγνώστη πως η «Σκοπιά» της 1ης Απριλίου 1999 δεν μιλάει μόνο για άντρες αιμομίκτες, πόρνους, μοιχούς, ομοφυλόφιλους κ.λ.π. αλλά και γυναίκες. Και στο σημείο αυτό ας μας επιτραπεί να εκθέσουμε κάτι που όταν το διαβάσαμε όχι μόνο δεν το πιστεύαμε στα μάτια μας αλλά δεν χωρούσε και στο μυαλό μας πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό από μία Οργάνωση που διακηρύττει πως είναι αγία και καθαρή. Ελπίζουμε να μην σοκαριστείτε όταν το διαβάσετε. Ρωτάει λοιπόν κάποιος ή κάποια Μάρτυρας του Ιεχωβά – γιατί η ερώτηση είναι ανώνυμη – την «Σκοπιά» την 1η Απριλίου 1972 σελίδα 223: «Πράξεις ομοφυλοφιλίας εκ μέρους ενός εγγάμου ατόμου αποτελούν Γραφική βάσι για διαζύγιο, ελευθερώνοντας το αθώο μέλος για να νυμφευθή και πάλι; – Η.Π.Α». Και ορίστε τι απαντάει η «Σκοπιά»: «Μολονότι και η ομοφυλοφιλία και η κτηνοβασία είναι αηδιαστικές διαστροφές, σε καμμιά απ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν διαλύεται ο δεσμός του γάμου». Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά τους λέει η «Σκοπιά» πως δεν έγινε και τίποτα αν ο άντρας
τους είναι κτηνοβάτης και η γυναίκα τους ομοφυλόφιλη! Το πολύ – πολύ να φέρει και την φίλη της να κάνουν «ιψενικό τρίγωνο»!Προχωρημένα πράγματα από την «Σκοπιά», δεν συμφωνείτε; Παραθέτουμε και το ντοκουμέντο μην μας πουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά πως … συκοφαντούμε και την «Σκοπιά»!

«Σκοπιά» της 1η Απριλίου 1972 σελίδα 223: Η ομοφυλοφιλία και η κτηνοβασία δεν διαλύουν τον γάμο!!!

Και πάμε τώρα να ασχοληθούμε με τους αντίστοιχους «ιερείς» των Μαρτύρων του Ιεχωβά, αφού όπως είπαμε τα κύρια βέλη περί ηθικής ζωής τα στρέφουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στους δικούς μας ιερείς. Τι φρονείτε λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες; Λέτε να υπάρχουν ανήθικοι «ιερείς» στους Μάρτυρες του Ιεχωβά ή όλοι τους είναι άγιοι και αμόλυντοι όπως υποστηρίζει η «Σκοπιά»; Για να δούμε λοιπόν τι λένε τα έντυπά της. Υπάρχουν λοιπόν:

· Πρεσβύτεροι πόρνοι και μοιχοί σύμφωνα με το «Βιβλίο Έτους 1985», Τρίτη 7 Μαΐου και την «Σκοπιά» της 15ης Φεβρουαρίου 2000 σελίδα 31. Ο συγκεκριμένος μάλιστα πρεσβύτερος που αναφέρεται στην «Σκοπιά» ήταν πραγματικό «μπουμπούκι»! Όχι μόνο επί χρόνια διήγε διπλή ζωή πορνεύοντας και μοιχεύοντας αλλά είχε και το θράσος να κρίνει και να καταδικάζει τους άλλους όντας υπεύθυνος δικαστικών επιτροπών – ναι, ναι υπάρχουν και δικαστήρια στους Μάρτυρες του Ιεχωβά – για την … ανήθικη ζωή τους!!! Ορίστε και το ντοκουμέντο για να απολαύσετε το «μπουμπούκι» αυτό!

«Σκοπιά» της 15ης Φεβρουαρίου 2000 σελίδα 31: Πρεσβύτεροι Μάρτυρες του Ιεχωβά μοιχοί και πόρνοι

Και πάμε σε πιο ανώτερες βαθμίδες «ιερωμένων» της «Σκοπιάς».

· Ανήθικοι επίσκοποι σύμφωνα με το «Βιβλίο Έτους 1985», Παρασκευή 19 Απριλίου

«Βιβλίο Έτους 1985», Παρασκευή 19 Απριλίου: Ανήθικοι Επίσκοποι Μάρτυρες του Ιεχωβά

· Μοιχός ανώτερος αξιωματούχος της «Σκοπιάς» που υπηρετούσε ως επίσκοπος περιοχής στο Ελ Σαλβαδόρ και μοιχαλίδα ιεραπόστολος όπως μας πληροφορεί το «Βιβλίο Έτους 1981» , σελίδα 94

«Βιβλίο Έτους 1981» , σελίδα 94: Μοιχός Επίσκοπος περιοχής και μοιχαλίδα ιεραπόστολος

· Ανήθικος εκπρόσωπος της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αφρικανική χώρα Μαλάουι που μάλιστα έγινε αιτία να διωχτεί από τις τάξεις της Οργάνωσης. Για τους μη γνωρίζοντες η αντιστοιχία του αξιωματούχου αυτού της «Σκοπιάς» είναι κάτι σαν τον δικό μας αρχιεπίσκοπο. Που μπορούμε να διαβάσουμε για τον … «άγιο» και … «καθαρό» αυτό εκπρόσωπο της Οργάνωσης; Μα που αλλού. Στα έντυπα της Οργάνωσης και συγκεκριμένα στο «Βιβλίο Έτους 1999» , σελίδες 157 – 158.

«Βιβλίο Έτους 1999» , σελίδες 157 – 158: Ανήθικος εκπρόσωπος της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά σε Μαλάουι

Είναι δε τόσο … «άγια» και … «καθαρή» η Οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά που κάθε τόσο και σχεδόν κάθε χρόνο διώχνει χιλιάδες οπαδούς της επειδή είναι … «καθαροί» και … «άγιοι». Και όλο καθαρίζει, καθαρίζει,καθαρίζει και όλο ακάθαρτη μένει!!

Ενδεικτικά να αναφέρουμε κάποια στοιχεία για να μην μας πούνε οι Μάρτυρες του Ιεχωβά πως τους … συκοφαντούμε κιόλας!!

Το 1964 λοιπόν διώχνονται (αποκόπτονται) λόγω ανηθικότητας 3000 Μάρτυρες του Ιεχωβά στις ΗΠΑ, «Σκοπιά» 1965 σελίδα 565. Ομοίως το 1967 στις ΗΠΑ ξανά διώχνεται το 1% των Μαρτύρων του Ιεχωβά για λόγους ανηθικότητας και πάλι, «Σκοπιά» 1968 σελίδα 667. Και για να μην μακρηγορούμε περισσότερο επί του θέματος ας αφήσουμε την ίδια την «Σκοπιά» να μας τα πει καλύτερα: «Δυστυχώς, στους πρόσφατους καιρούς έχει γίνει αναγκαία η αποκοπή δεκάδων χιλιάδων αμετανοήτων αδικοπραγούντων ετησίως. Σ’ αυτούς έχουν περιληφθεί και εξέχοντες πρεσβύτεροι» «Διαγγελείς της Βασιλείας» σελίδα 187

Αντίθετα με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ποτέ δεν καυχήθηκαν για την οσιότητά τους και την ηθική τους καθαρότητα. Πως θα μπορούσαν άλλωστε αφού οι Γραφές είναι σαφείς: «Εάν πούμε πως δεν έχουμε αμαρτία, εξαπατάμε τον εαυτό μας, και η αλήθεια δεν είναι ανάμεσά μας» 1 Επιστολή Ιωάννη κεφάλαιο 1, στίχος 8.Άλλωστε οι συνειδητοί πιστοί είτε κοσμικοί είτε μοναχοί δεν σταματούν να επαναλαμβάνουν το «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησον με τον αμαρτωλό» ζητώντας την χάρη του Θεού.

Είναι άλλωστε γνωστό στην Εκκλησία μας, πως πρόσωπα εγνωσμένης αγιότητας, εκούσια και αδιαμαρτύρητα αναλάμβαναν την αλλότρια ενοχή και αμαρτία τονίζοντας την προσωπική τους αμαρτωλότητά όχι με διάθεση ψευτοταπείνωσης, αλλά με μια έμπρακτη πεποίθηση για την κοινότητα της αμαρτίας, μια αυτονόητη μετοχή στο κοινό σταυρό της εκκλησίας, στη καθολική πτώση και αποτυχία του ανθρώπου.

Ας αφήσουμε λοιπόν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στον Φαρισαϊκό τους «Παράδεισο» που όπως αποδείξαμε είναι γεμάτος βρωμιά και ανηθικότητα καιως άλλοι Τελώνες ας ψιθυρίσουμε:

«Θεέ μου συγχώρεσέ με τον αμαρτωλό»!

Αντιαιρετικός

Η/Υ ΠΗΓΗ:
Ακτίνες.blogspot.com: 07 Ιουλίου 2019

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.