Έκτακτη ανακοίνωση (14 Μαρτίου 2020).

Αγαπητοί,

Λόγω της αναγκαιότητος λήψεως μέτρων προφυλάξεως από την επιδημία του Κορονοιού, ο σύλλογος μας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναστείλει όλες τις δραστηριότητες του, προς το παρόν!

Έτσι, ματαιώνονται η προγραμματιζόμενη προσκυνηματική εκδρομή μας (21 Μαρτίου 2020) και η πνευματική ομιλία για τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά (12 Μαρτίου(.

Επίσης, αναβάλλονται και οι από το καταστατικό μας προβλεπόμενες διαδικασίας, Γενικής εκλογοαπολογιστικής συνελεύσεως των μελών μας και οι εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής του σωματείου μας. Οι τελευταίες αυτές καταστατικές διαδικασίας, μετατίθενται για ευθετότερο χρόνο, μετά το ερχόμενο Πάσχα.

Τέλος, μέχρι νεωτέρας, τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά για το κοινό. Ασφαλώς θα «λειτουργεί» η αναμετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από το orp.gr, ο αυτόματος τηλεφωνητής μας και το
link της επικοινωνίας
της ιστοσελίδος μας, ώστε οποιοδήποτε αίτημα σας προς το σύλλογο, να φθάνει σ’ εμάς!

Θέλουμε να ελπίζουμε, συν Θεώ, πως το διάστημα της διακοπής αυτής θα είναι μικρό και αζήμιο. Πάντως, ταπεινά προτείνουμε προς εαυτούς και αλλήλους, «πάσαν την ελπίδα και ζωήν ημών Χριστώ τω Θεώ Παραθέσθαι».

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ο πρόεδρος Ιωάννης Παπαχρήστος

Η Γεν. γραμματεύς Νικητούλα Κακουδάκη

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.