Σχόλια στην Ευαγγελική Περικοπή της Κυριακής του παραλύτου – ηχογραφημένη ομιλία του Σεβ. Μητροπ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίου (αρχείο ήχου, mp3).

Σας παραθέτουμε ακολούθως ηχογραφημένη ομιλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και καθηγητού της Θεολογικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Π. Ιερεμίου Φούντα, με θέμα: «σχόλια στο Ευαγγέλιο της Κυριακής του παραλύτου». Η ομιλία αυτή «δόθηκε» στα πλαίσια του σεμιναρίου Ορθοδόξου πίστεως – του σεμιναρίου οικοδομής στην Ορθοδοξία. Το σεμινάριο αυτό διοργανώνεται στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού της Αγ. Παρασκευής (οδός Αποστόλου Παύλου 10), του ομωνύμου Δήμου της Αττικής.

Σχόλια στο Ευαγγέλιο της Κυριακής του παραλύτου – ηχογραφημένη ομιλία του Σεβ. Μητροπ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίου.mp3

Παράβαλε και:
Κυριακή του παραλύτου – η Ευαγγελική περικοπή της Θ. Λ., ομιλία του επισκ. Αυγουστίνου Καντιώτου, υμνολογική εκλογή.
Κυριακή του Παραλύτου – η Ευαγγελική περικοπή της Θ. Λ., λόγος του Αγ. Μακαρίου του Πατμίου.
Κυριακή του παραλύτου – το Αποστολικόν Ανάγνωσμα της Θ. Λ., «τα δύο δεκανίκια», λόγος του αειμνήστου Μητροπ. Νικαίας Γεωργίου Παυλίδου.
Θεραπεία του παραλύτου της Βηθεσδά- Νικολάου Μητροπ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.
Του Οσίου πατρός ημών ΙΩΑΝΝΟΥ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ – ομιλία στην Κυριακή του παραλύτου.

Κατηγορίες: Αρχεία ήχου και εικόνος (video), Λειτουργικά, εορτολογικά, Νεοελληνική απόδοση Ύμνων, Συναξάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.